Talent Voor Tanden

  • API-koppeling
  • Grafisch ontwerp
  • Website ontwikkeling

Talent voor Tanden verbindt talenten in de mondzorg aan tandartspraktijken, zorginstellingen en mondzorgorganisaties voor jong en oud.

www.talentvoortanden.nl

Talent Voor Tanden was toe aan een nieuw ontwerp voor hun website, waarin duidelijk naar voren kwam dat zij dé professional zijn voor opdrachtgevers en kandidaten in de mondzorg. Daarnaast moest er een koppeling komen met MySolution om het plaatsen van en solliciteren op vacatures zo eenvoudig mogelijk te maken.

  • Koppeling met MySolution voor een optimale vacaturewebsite
  • Veelvuldig gebruik van sociale media-iconen zodat kandidaten op vele manieren extra informatie over de vacature kunnen verwerven
  • Gebruik van veel lichte en zachte kleuren die maximaal aansluiten bij de branche

Tijdens verschillende sessies is er samen met Talent Voor Tanden een concept uitgewerkt dat aansluit bij datgene wat zij als bedrijf willen uitstralen. Ook zijn de gewenste functionaliteiten en Mysolution koppelingen uitgewerkt zodat er voor de start van de bouw een duidelijk plan lag wat er gebouwd moest worden.

De website is gekoppeld met Mysolution om zo het plaatsen van en solliciteren op vacatures zo eenvoudig mogelijk te maken. Ook is er gebruik gemaakt van diverse WhatsApp koppelingen. Hierdoor kan een kandidaat solliciteren of informatie aanvragen op de manier die het beste bij hem/haar past. Daarnaast is er een persoonlijke touch gegeven aan de medewerkers door hun met een geanimeerde afbeelding weer te geven op de Over Ons pagina.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten