Chain Technical Professionals

  • API-koppeling
  • Grafisch ontwerp
  • Online marketing
  • Website ontwikkeling

Chain gelooft in het talent en de ambities van mensen. Het is hun missie om dat talent te ontwikkelen. Om die ambities waar te maken. Want als je je ambities na kunt streven, dan ben je gemotiveerd. Dan heb je plezier in je werk en kom je tot betere resultaten.

www.chain.nl

Door de switch van het ATS-systeem van Chain moest een nieuwe website gebouwd worden. De markt waarin Chain actief is, is zeer concurrerend. Daarom was het belangrijk dat de identiteit van Chain centraal kwam te staan en dat bezoekers enthousiast worden van het bedrijf. De mogelijkheid om contact op te nemen moest daarnaast zo laagdrempelig mogelijk zijn. Daar omheen worden de vacatures getoond.

  • Unieke homepage geeft inzage in de wereld van Chain;
  • Mogelijkheid tot solliciteren met WhatsApp;
  • SEO geoptimaliseerde landingspagina’s.

In slechts enkele weken zijn het nieuwe concept “de Wereld van Chain” en de website opgezet. Grafisch hebben we gekozen voor een indrukwekkende sfeerimpressie bij binnenkomst op de website. Hiermee wordt direct zichtbaarheid gegeven in de uitdagingen die Chain te bieden heeft.

Aan de technische kant hebben we een koppeling ontwikkeld met WhatsApp, zodat een kandidaat met WhatsApp kan reageren op een vacature. Bovendien kan een sollicitant bovendien aangeven of hij/zij teruggebeld wil worden. Hierdoor wordt contact opnemen een stuk makkelijker.

De nieuwe website van Chain is goede basis. Deze heeft daarna zo veel enthousiasme met zich meegebracht dat Chain deze continu zal blijven doorontwikkelen.

Andy Schoemaker

General Manager
- Chain Technical Professionals

Voor de ontwikkeling van onze nieuwe website en de koppeling met Carerix, hadden we slechts vier weken tijd. Secure Design heeft niet alleen snel en flexibel gehandeld, maar ook meegedacht en advies gegeven over hoe we Chain in de markt konden zetten. Zij weten goed wat onze boodschap is en hebben deze weten door te vertalen naar de website. We zijn hartstikke tevreden over de snelle samenwerking.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten