Een goede online presentatie is belangrijk., Creëer jouw zakelijke website.

WERF NIEUWE BUSINESS MET EEN UNIEKE, ZAKELIJKE WEBSITE

Zakelijke website

Een goede online presentatie is belangrijk voor je bedrijf. Via een zakelijke website werf je niet alleen nieuwe business, maar laat je ook zien waar je als organisatie voor staat. Zoals we vaker zeggen: een website is het visitekaartje van het bedrijf. Straal daarom professionaliteit uit op het web, net zoals je doet op kantoor.

  • Brainstormen

  • Ontwerpen

  • Bouwen

  • Onderhouden

LAAT ZIEN WIE JE BENT

Meer business met een krachtige bedrijfswebsite

Door een unieke website te combineren met online marketing en corporate branding, creëer je een krachtig imago dat consistent terugkeert en daardoor voor herkenbaarheid zorgt bij je doelgroep. In de loop van de jaren hebben wij ruim 100 bedrijven op die manier in de markt gezet. Wij zien dat zij meer business genereren via de website en hun investering snel terug verdienen. Openheid, toegankelijkheid en bereikbaarheid zijn drie essentiële waarden waaraan dergelijke websites voldoen. We adviseren dan ook om deze kernwaarden door te voeren in elke website die we bouwen!

Je kunt natuurlijk ook kiezen om alleen de website door ons te laten verzorgen. Je bent in ieder geval zeker dat wij met een brede, strategische scope kijken en altijd zorgen dat de website naadloos aansluit op de bestaande bedrijfsvoering en communicatie-uitingen.

Kies een standaard of maatwerk website

Een standaard website bouwen we in WordPress. Je kiest één van de WordPress templates die we vervolgens naar de huisstijl van het bedrijf custumizen. We zorgen dat de website netjes wordt onderhouden en voeren de laatste updates uit. Een prima eerste stap dus om je bedrijf online te presenteren. Kies je voor een maatwerk website, dan gaat onze designer aan de slag om een uniek design te ontwerpen. Zo heb je volledig de vrijheid om een sterke website neer te zetten die aan alle wensen voldoet.

Welke van de twee je ook kiest, we werken altijd volgens een vast stramien. Voor elke pagina denken we uit wat het paginadoel is, welke informatie erop moet komen en welke boodschap je de bezoeker wilt meegeven. Hierbij denken we ook mee over conversiepunten en call-to-actions.

CMS

Naast WordPress websites hebben wij ook ervaring met andere CMS-systemen, zoals Drupal en Joomla. Uiteraard kunnen wij ook een volledig maatwerk CMS maken. Hierbij maken we een eigen en uniek CMS, speciaal voor jouw website die makkelijk te gebruiken is.

Gebruiksvriendelijke websites

Alle websites die we opleveren zijn eenvoudig zelf te beheren. Na de oplevering van je website geven we een training hoe je zelf content kunt plaatsen, foto’s kunt veranderen en andere wijzigingen kunt maken in de pagina’s. Je kunt daarnaast altijd bij ons terecht met vragen op het gebied van webdevelopment.

(SEO) teksten schrijven

Welke schrijfstijl past bij jouw organisatie? Wij kunnen je hierin adviseren, je huidige teksten redigeren of helemaal vanaf scratch beginnen met schrijven. Jij bepaalt!

Fotografie en film

Wil jij je website extra uniek maken? Voeg dan eigen beeldmateriaal toe aan je website! Wij werken met verschillende fotografen en filmploegen die voor jou het perfecte shot kunnen maken.

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

Jan-Dick VerheulDirecteur - Ervaren Jaren
Wij hebben voor onze nieuwe website gekozen voor Secure Design. Daar hebben we geen spijt van. Secure Design is thuis in onze recruitment branche. Ze hebben een paar goede standaard uitvoeringen en hebben de site daarnaast goed aangevuld met onze specifieke wensen. Zonder beperkingen werden al onze wensen netjes uitgevoerd. Wij zijn erg tevreden over het resultaat en de prijs/kwaliteitsverhouding. http://ervarenjaren.nl/
Karima GacemEigenaar - Share A Byte
“Wij hebben gekozen voor Secure Design wegens hun snelheid, goede netwerk en deskundigheid. De samenwerking hebben wij als flexibel, professioneel en vriendelijk ervaren. Wij zullen Secure Design zeker aanraden in ons netwerk.”
Marc BilsenDirecteur - Pellaton Stars
Wij zijn erg tevreden met Secure Design en de wijze waarop zij het traject naar de oplevering van onze website hebben geleid. De korte lijnen zorgen voor snelle en soepele afspraken, waarin wij regelmatig up-to-date werden gehouden. Secure Design heeft alles in huis, de creatieveling en de technische bouwers. Het team versterkt elkaar waardoor proces- en agendabewaking ook gewaarborgd blijven. Prima samenwerking en wij zijn tevreden met het resultaat, Secure Design is een aanrader. https://pellatonstars.nl/
Marcel LuijtenAlgemeen directeur - ML Systems
Voor de totale rebranding van ML Systems waren wij opzoek naar een betrouwbare partner die onze online wensen kon invullen. Deze partner hebben wij in Secure Design gevonden. De korte communicatielijnen en het aandragen van nieuwe ideeën op het online vlak, helpt ons als bedrijf de doelstellingen te behalen. Ook het snelle schakelen bij aanvullende wensen zoals het invoegen van de chat-button, wordt door ons als zeer fijn ervaren. Kortom een ideale partij om mee samen te werken! http://mlsystems.nl
Mitch VoskuilenSenior Digital Manager - Moongro
De persoonlijke touch en het meedenkende vermogen van Secure Design onderscheid hen van de rest. Zij zijn ervaren in onze branche en wisten bepaalde pijnpunten in een vroeg stadium al aan te pakken. Daarnaast waren zij in staat om complexe multidisciplinaire projecten tegelijkertijd te managen en te voorzien van hoge kwaliteit. De developers zijn eager en leveren pas op als het echt goed is. Kortom: een aanbeveling voor ieder bedrijf dat op zoek is naar een goede development partner! www.moongro.nl
Odmar J. van den BergAlgemeen directeur - Watergames & More
De websites van Secure Design laten prachtig zien waartoe zij in staat zijn: doeltreffende websites bouwen. Dit hebben zij ook voor Watergames & More gedaan en daar plukken wij nog elke dag de vruchten van. Na het live gaan van onze website wordt deze nog steeds continu aangescherpt en verbeterd. Geweldig, want een goede website is zo belangrijk!http://watergamesandmore.com
Ralf TundermanMede -Eigenaar
"Wij zijn heel blij met het eindresultaat van Secure Design. Het zijn positieve jongens, een leuke club. Wij zijn behoorlijk kritisch en zij hebben tijdens het project echt hun best gedaan. Ze hebben verstand van zaken en werken volgens een duidelijk traject. Wij zijn tevreden en zouden Secure Design aanraden!"
Ruben NémethEigenaar - Runflex
Onze samenwerking met Secure Design hebben wij als positief ervaren. Er was sprake van een duidelijk traject, waarin proactief werd meegedacht en werd gehouden aan deadlines. Ondanks de tijdsdruk van een snel project, hebben wij de overgang van zowel de website, als de Carerix-koppeling, als prettig en soepel ervaren. Wij zouden Secure Design aanraden. http://runflex.nl/
Sven HemminkAlgemeen directeur - CheckMark Labrecruitment
Voor het ontwikkelen van onze nieuwe website waren wij op zoek naar een partij met Carerix expertise én innovatieve ideeën over recruitmentsites. Onze keuze is gevallen op Secure Design en we zijn nog steeds blij met deze keuze. SD heeft niet alleen een mooie website ontwikkeld, maar we hebben gezamenlijk ook echte technisch-innovatieve oplossingen bedacht. Vooral de creativiteit, positieve energie en drive om echt een mooi product af te leveren zijn ons opgevallen. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de 2e fase van onze site. We hebben er alle vertrouwen in dat ook dit net zo goed opgeleverd wordt als het mooie resultaat tot nu toe. https://checkmark.nl
Wouter PutPresident - DentalCharting
Een betere hofleverancier is nauwelijks denkbaar. De scheppende breinen van Secure Design zijn op twee manieren zeer creatief: zowel in het aantrekkelijke en gebruikers-effectieve design van de website en de applicatie, als in de database, intelligent search en statistiek technieken. Onze klanten van Peru tot de Filippijnen en van Zuid-Afrika tot Rusland gebruiken onze dienst moeiteloos. Never change a winning team! http://dentalcharting.com.