Present Value

  • Grafisch ontwerp
  • Website ontwikkeling

Present Value is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van fusies en overnames, bedrijfsopvolging, bedrijfswaarderingen en financieringsvraagstukken. Hun kracht ligt in persoonlijke betrokkenheid, daadkracht en resultaatgerichtheid. Deze kernwaarden in combinatie met hun ervaring stellen hen in staat om opdrachtgevers een deskundige en professionele aanpak te bieden.

www.presentvalue.nl

Present Value levert complexe financiële diensten van hoge kwaliteit. Hun website straalde dit echter niet goed uit – deze was sterk verouderd. Present Value had behoefte aan een unieke website met een moderne uitstraling. Op deze website moest duidelijk de identiteit van Present Value naar voren komen, evenals de diensten die zij aanbieden.

  • Modern ontwerp met veel grote foto’s en doorlopend achtergrondpatroon in de stijl van het bedrijfslogo
  • Kleine animaties op de knoppen voor een unieke finishing touch
  • Ingebouwd systeem om eenvoudig nieuwsberichten te plaatsen en weer te geven in een nieuwsoverzicht

In samenwerking met Present Value is gekeken naar waar het bedrijf voor staat en hoe ze dit willen uitdragen. Door verschillende brainstormsessies te houden is rekening gehouden met alle aspecten van het bedrijf: de doelgroep, hun diensten, de structuur van de website, het design en meer.

Na enkele sessies is er een concept-design opgeleverd. Dit was een visuele weergave van verschillende pagina’s, waardoor Present Value exact wist wat het zou krijgen. Na groen licht te hebben ontvangen zijn we meteen begonnen met het bouwen van de website.

Het eindresultaat is een moderne website die duidelijk laat zien wat Present Value als bedrijf te bieden heeft aan potentiële klanten.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten