(Online) marketing die bij je past en voor je werkt

‘We moeten wat met social media!’ Bekende uitspraak binnen de organisatie? Veel bedrijven weten dat (online) marketing tegenwoordig haast een vereiste is voor een professionele organisatie. Maar wat is er mogelijk? Wij kunnen je onder andere helpen met het schrijven van (SEO) webteksten, social media, online adverteren, emailmarketing en webanalyses. Eigenlijk met alles om je bedrijf op de kaart te zetten, je site vindbaar te maken en door je klanten gehoord te worden!

We hebben de volledige design-, web- en marketingkennis van A t/m Z in huis. Voor elk onderwerp is er een specialist die graag voor je aan de slag gaat. Jij bepaalt hoe je het hebben wilt. Heb jij je idee al precies uitgedacht en hoeft het alleen nog ontworpen te worden? Of heb je geen idee waar je moet beginnen? Wij denken graag met je mee. We zijn flexibel genoeg om jou te ondersteunen, je te adviseren of alles uit handen te nemen.

Doelen stellen
Media kiezen
Acties bedenken
Planning maken
Uitvoeren
Analyseren

Wat klanten over ons zeggen

 • Gerald Sno

  Business Development
  - Connetix

  Secure Design is een goede en informele webbouwer. Ze werken snel, zijn skilled met WordPress en een prettige crew. Je kunt fijn met ze samenwerken, en ze denken ook mee over doorontwikkeling. Aanrader.

 • Léon Ruigrok

  Directeur
  - GROSC

  De samenwerking met Secure Design was top! Wij hadden een sterk verouderde website die we niet meer konden beheren. Inmiddels is deze vervangen en tevens voorzien van een zeer professionele huisstijl, ook ontworpen door Secure Design!

 • Jonneke Fongers

  Eigenaar
  - Fongers & Fongers

  Secure Design kent onze markt en de software die wij gebruiken. Onze ideeën en de mogelijkheden die de software biedt zijn optimaal verwerkt in de nieuwe website. Ook het voorstel qua design was direct conform de verwachting. De lijnen naar Secure Design zijn kort, de medewerkers klantgericht en goed bereikbaar. Wij kijken met veel plezier terug op onze samenwerking!

 • Eric Hendriks

  Eigenaar
  - Syntax

  Secure Design is een club met creatieve ideeën, een goede service en expert op het gebied van de koppeling met Carerix. Het was een fijne samenwerking met een mooie website als eindresultaat.

 • Gwendolyne van Haasteren

  Accountmanager
  - Westland Werving & Selectie

  We zijn uiterst tevreden over Secure Design en de vertaalslag die zij hebben gemaakt van onze vraag naar onze nieuwe website. Het is een betrouwbare club met een goede planning en een mooi eindresultaat.

 • Sandra Kroes

  Manager Communicatie Exact
  - Exactpi

  Als klant voel ik me serieus genomen door Secure Design. Onze ideeën zijn altijd mogelijk, linksom of rechtsom. Er zijn korte lijnen en iedereen is enorm servicegericht. Ook prijstechnisch zijn ze aantrekkelijk.

 • Ingrid de Graaf

  Directeur
  - Dag1

  Door de inbreng van Secure Design is onze website nóg beter geworden. Zij geven gevraagd en ongevraagd advies, waardoor je aan het denken wordt gezet! Wij ervaren dat als heel positief.

 • Jan van Dijk

  Directeur
  - Octas
  Vol energie rollen de ideeën altijd over tafel als Octas en Secure Design bij elkaar zijn. Het resultaat is al jaren een sterk design, technisch goed, innovatief en bovendien is er nooit een vraag te veel.
 • Odmar J. van den Berg

  Algemeen directeur
  - Watergames and More

  De websites van Secure Design laten prachtig zien waartoe zij in staat zijn: doeltreffende websites bouwen. Dit hebben zij ook voor Watergames & More gedaan en daar plukken wij nog elke dag de vruchten van. Na het live gaan van onze website wordt deze nog steeds continu aangescherpt en verbeterd. Geweldig, want een goede website is zo belangrijk!

 • Marcel Luijten

  Algemeen directeur
  - ML Systems

  Voor de totale rebranding van ML Systems waren wij opzoek naar een betrouwbare partner die onze online wensen kon invullen. Deze partner hebben wij in Secure Design gevonden. De korte communicatielijnen en het aandragen van nieuwe ideeën op het online vlak, helpt ons als bedrijf de doelstellingen te behalen. Ook het snelle schakelen bij aanvullende wensen zoals het invoegen van de chat-button, wordt door ons als zeer fijn ervaren. Kortom een ideale partij om mee samen te werken!

 • Wouter Put

  President
  - DentalCharting

  Een betere hofleverancier is nauwelijks denkbaar. De scheppende breinen van Secure Design zijn op twee manieren zeer creatief: zowel in het aantrekkelijke en gebruikers-effectieve design van de website en de applicatie, als in de database, intelligent search en statistiek technieken. Onze klanten van Peru tot de Filippijnen en van Zuid-Afrika tot Rusland gebruiken onze dienst moeiteloos. Never change a winning team!

Een schrijfstijl zegt meer dan duizend woorden. Hoewel hier niet vaak bij stilgestaan wordt, verklapt de manier waarop woorden op papier staan veel over de organisatie. Welke schrijfstijl past bij jouw organisatie? Wij kunnen je hierin adviseren, je huidige teksten redigeren of helemaal vanaf scratch beginnen met schrijven. Jij bepaalt!

Naast het schrijven van teksten zetten we ons ook in om te zorgen dat je goed gevonden wordt, oftewel: Search Engine Optimization. Met behulp van een zoekwoordenonderzoek achterhalen we welke woorden je doelgroep het meest gebruikt om jou of soortgelijke websites te vinden. Daarnaast weten we een hele hoop Tips & Tricks, om je zo hoog mogelijk te laten ranken in zoekmachines zoals Google.

Meten is weten. Om je website zo goed mogelijk in te kunnen richten, moet je weten waar de struikelblokken liggen en waar je mee scoort. In Google Analytics kunnen wij gepersonaliseerde rapportages maken, waarbij we in een vastgestelde periode analyseren hoe de de website presteert. Daarnaast kunnen we Hotjar inzetten om het gedrag van je sitebezoeker te analyseren. Met Hotjar wordt er een filmpje van het scherm opgenomen, waardoor je de muis van de bezoeker kunt volgen. Ook kan er een ‘heatmap’ uitgedraaid worden, waarbij de locaties op de website oplichten waarop het vaakst geklikt wordt. Dit zijn zeer interessante methoden, waarmee je kunt checken of je website functioneert zoals jij dat wil.

We zijn Google Partner. Dat betekent dat we regelmatig cursussen en trainingen volgen om onze kennis bij te spijkeren en op te frissen. Hierdoor kennen we alle ins en outs van Google Ads. We helpen je met het bedenken en inrichten van campagnes en adviseren je hoe je de campagnes zelf kunt beheren. Laat je het liever toch aan ons over? Dan zorgen wij dat je campagnes optimaal worden ingericht en gemonitord. We houden je op de hoogte van de voortgang en het resultaat, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Zo wordt Google Ads een fluitje van een cent!

Emailmarketing is een zeer krachtige tool, waarmee je gericht kunt communiceren richting je doelgroep en nieuwe klanten – mits het middel goed ingezet wordt. We kennen allemaal de bedrijven die je mailbox spammen met te veel en vooral irrelevante berichten. Zonde, want hiermee bereik je juist afkeer in plaats van affectie. Met emailmarketingprogramma’s zoals Mailchimp, Active Campaign, Apsis, Pardot en Carerix emailsjablonen helpen we je op weg om het meest uit je online nieuwsbrief of jobalerts te halen.

Social media is hot & happening. Er zijn honderden media, die elk een andere gebruiksaanwijzing en functie hebben. Logisch dat je af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Wees gerust, je hoeft echt niet op alle kanalen actief te zijn. Bekijk samen met ons waar jouw doelgroep zich begeeft, stel doelen op die je wilt bereiken en ga dan aan de slag. Wij kunnen je sturing geven en met je meedenken over acties en campagnes, of onderhouden je social mediakanalen volledig en nemen al het denkwerk en onderhoud op ons.

Stock foto’s zijn zooo 2017… Laat je product, dienst, kantoor of medewerkers zien met je eigen unieke foto’s en video’s! Je bepaalt zelf de sfeer, compositie en locatie. Wij werken samen met verschillende fotografen en filmers, die ieder hun eigen stijl hebben. Bekijk welke stijl het beste bij jou en je bedrijf past en blaas iedereen omver met spectaculair beeldmateriaal.