(ONLINE) MARKETING DIE BIJ JE PAST EN VOOR JE WERKT.

(Online) marketing

‘We moeten wat met social media!’ Bekende uitspraak binnen de organisatie? Veel bedrijven weten dat (online) marketing tegenwoordig haast een vereiste is voor een professionele organisatie. Maar wat is er mogelijk? Wij kunnen je onder andere helpen met het schrijven van (SEO) webteksten, social media, online adverteren, emailmarketing en webanalyses. Eigenlijk met alles om je bedrijf op de kaart te zetten, je site vindbaar te maken en door je klanten gehoord te worden!

  • Doel stellen

  • Media/kanalen kiezen

  • Acties bedenken

  • Planning maken

  • Analyseren

VAN TOEGEVOEGDE WAARDE ZIJN. DAT TELT.

Daarom Secure Design

We hebben de volledige design-, web- en marketingkennis van A t/m Z in huis. Voor elk onderwerp is er een specialist die graag voor je aan de slag gaat. Jij bepaalt hoe je het hebben wilt. Heb jij je idee al precies uitgedacht en hoeft het alleen nog ontworpen te worden? Of heb je geen idee waar je moet beginnen? Wij denken graag met je mee. We zijn flexibel genoeg om jou te ondersteunen, je te adviseren of alles uit handen te nemen.

(SEO) teksten

Een schrijfstijl zegt meer dan duizend woorden. Hoewel hier niet vaak bij stilgestaan wordt, verklapt de manier waarop woorden op papier staan veel over de organisatie. Welke schrijfstijl past bij jouw organisatie? Wij kunnen je hierin adviseren, je huidige teksten redigeren of helemaal vanaf scratch beginnen met schrijven. Jij bepaalt!

Naast het schrijven van teksten zetten we ons ook in om te zorgen dat je goed gevonden wordt, oftewel: Search Engine Optimization. Met behulp van een zoekwoordenonderzoek achterhalen we welke woorden je doelgroep het meest gebruikt om jou of soortgelijke websites te vinden. Daarnaast weten we een hele hoop Tips & Tricks, om je zo hoog mogelijk te laten ranken in zoekmachines zoals Google.

Webanalyses

Meten is weten. Om je website zo goed mogelijk in te kunnen richten, moet je weten waar de struikelblokken liggen en waar je mee scoort. In Google Analytics kunnen wij gepersonaliseerde rapportages maken, waarbij we in een vastgestelde periode analyseren hoe de de website presteert. Daarnaast kunnen we Hotjar inzetten om het gedrag van je sitebezoeker te analyseren. Met Hotjar wordt er een filmpje van het scherm opgenomen, waardoor je de muis van de bezoeker kunt volgen. Ook kan er een ‘heatmap’ uitgedraaid worden, waarbij de locaties op de website oplichten waarop het vaakst geklikt wordt. Dit zijn zeer interessante methoden, waarmee je kunt checken of je website functioneert zoals jij dat wil.

Online adverteren

We zijn Google Partner. Dat betekent dat we regelmatig cursussen en trainingen volgen om onze kennis bij te spijkeren en op te frissen. Hierdoor kennen we alle ins en outs van Google Adwords. We helpen je met het bedenken en inrichten van campagnes en adviseren je hoe je de campagnes zelf kunt beheren. Laat je het liever toch aan ons over? Dan zorgen wij dat je campagnes optimaal worden ingericht en gemonitord. We houden je op de hoogte van de voortgang en het resultaat, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Zo wordt Google AdWords een fluitje van een cent!

Emailmarketing

Emailmarketing is een zeer krachtige tool, waarmee je gericht kunt communiceren richting je doelgroep en nieuwe klanten – mits het middel goed ingezet wordt. We kennen allemaal de bedrijven die je mailbox spammen met te veel en vooral irrelevante berichten. Zonde, want hiermee bereik je juist afkeer in plaats van affectie. Met emailmarketingprogramma’s zoals Mailchimp, Active Campaign, Apsis, Pardot en Carerix emailsjablonen helpen we je op weg om het meest uit je online nieuwsbrief of jobalerts te halen.

Social media marketing

Social media is hot & happening. Er zijn honderden media, die elk een andere gebruiksaanwijzing en functie hebben. Logisch dat je af en toe door de bomen het bos niet meer ziet. Wees gerust, je hoeft echt niet op alle kanalen actief te zijn. Bekijk samen met ons waar jouw doelgroep zich begeeft, stel doelen op die je wilt bereiken en ga dan aan de slag. Wij kunnen je sturing geven en met je meedenken over acties en campagnes, of onderhouden je social mediakanalen volledig en nemen al het denkwerk en onderhoud op ons.

Fotografie en film

Stock foto’s zijn zooo 2016… Laat je product, dienst, kantoor of medewerkers zien met je eigen unieke foto’s en video’s! Je bepaalt zelf de sfeer, compositie en locatie. Wij werken samen met verschillende fotografen en filmers, die ieder hun eigen stijl hebben. Bekijk welke stijl het beste bij jou en je bedrijf past en blaas iedereen omver met spectaculair beeldmateriaal.

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

Marcel LuijtenAlgemeen directeur - ML Systems
Voor de totale rebranding van ML Systems waren wij opzoek naar een betrouwbare partner die onze online wensen kon invullen. Deze partner hebben wij in Secure Design gevonden. De korte communicatielijnen en het aandragen van nieuwe ideeën op het online vlak, helpt ons als bedrijf de doelstellingen te behalen. Ook het snelle schakelen bij aanvullende wensen zoals het invoegen van de chat-button, wordt door ons als zeer fijn ervaren. Kortom een ideale partij om mee samen te werken! http://mlsystems.nl