Westland Werving en Selectie

Westland Werving en Selectie is een betrokken, gespecialiseerde organisatie in het werven en selecteren van (vast) personeel in functiegroepen als commercieel, marketing of logistiek.

www.westlandwens.nl

De oude website sloot visueel niet meer aan bij de huidige tijd en ook functioneel voldeed de website niet aan hun wensen om een koppeling te maken met Carerix. Westland Werving en Selectie was daarom op zoek naar een partij met ruimte ervaring in het ontwikkelen van Carerix websites.

We hebben eerst een wijziging gedaan op het oude logo van Westland Werving en Selectie. Daarna is een grafisch ontwerp gemaakt van de website. Op basis van dit ontwerp, is één van onze developers aan de slag gegaan met de ontwikkeling van de website. Daarnaast hebben we de teksten en de website volledig geoptimaliseerd voor de zoekmachine.

Met de nieuwe website kan Westland Werving en Selectie zijn kandidaten en opdrachtgevers nog beter met elkaar verbinden.

  • Veel eigen fotomateriaal
  • Frisse vormgeving
  • Duidelijke zoekfilters

Gwendolyne van Haasteren

Accountmanager
- Westland Werving & Selectie

We zijn uiterst tevreden over Secure Design en de vertaalslag die zij hebben gemaakt van onze vraag naar onze nieuwe website. Het is een betrouwbare club met een goede planning en een mooi eindresultaat.