Deltamilieu Recruiters

  • API-koppeling
  • Grafisch ontwerp
  • Website ontwikkeling

Deltamilieu Recruiters is gespecialiseerd in de bemiddeling van milieu professionals. Al meer dan 30 jaar helpen ze mensen bij het vinden van een baan in de milieusector.

www.deltamilieu.nl

Deltamilieu is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van milieu professionals. De vorige website sloot grafisch niet meer aan op de moderne uitstraling van Deltamilieu Recruiters. Een modern design is essentieel om in beeld te blijven als dé bemiddelaar in de milieu sector. Daarnaast moest de website gekoppeld zijn aan Carerix om zo eenvoudig vacatures te plaatsen op de website.

  • Design met golvende details, veel open ruimte en grote afbeeldingen
  • Koppeling met Carerix voor een optimale vacaturepresentatie
  • Subtiele animaties voor een finishing touch

Als vaste klant van Secure Design kenden de twee partijen elkaar goed. Na een paar gesprekken is er een plan uitgewerkt met daarin een idee voor een nieuw design, die rekening hield met de boodschap die Deltamilieu wilt uitdragen.

Het ontwerp is opgebouwd met veel blauw, groen en lichte kleuren. Dit sluit aan op de milieubewuste doelgroep die Deltamilieu wenst aan te spreken. Door gebruik te maken van grote afbeeldingen, video’s, sliders en knopanimaties is de website ook aangepast aan de laatste designtrends.

Verder is de koppeling met Carerix geoptimaliseerd, waardoor het mogelijk is om eenvoudig vacatures te plaatsen op de website. Door een combinatie van vorm en functionaliteit heeft Deltamilieu een website waarmee het de komende jaren in het oog blijft springen.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.