De teller staat op 100+ gebouwde Carerix websites

Er is nog geen verzoek voorbij gekomen dat we niet hebben kunnen bouwen. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om jouw vacaturewebsite naar een hoger niveau te tillen! Klein project of maatwerk, iets compleet nieuws of iets bestaands: wij kunnen het. Of je nu vacatures of kandidaten op je pagina wilt, een koppeling wilt met je huidige website en Carerix of een functie tot ‘Mijn Account’: wij maken het voor je. De teller staat niet voor niets al op meer dan ruim 100 gebouwde Carerix websites. Inspiratie opdoen?

Carerix websites

jaar Carerix partner

+ regels code

Een greep uit de Carerix websites waar wij en onze klanten trots op zijn

De basis van een goede Carerix website bestaat uit een overzichtelijke weergave van vacatures, de mogelijkheid tot online solliciteren en een overtuigend verhaal over het bedrijf.

We zorgen er voor dat jouw website responsive is en aansluit op de laatste ontwikkelingen en trends. De website wordt opgeleverd met een gebruiksvriendelijk beheersysteem, zodat jij zelf eenvoudig de content van je website kunt onderhouden. Het plaatsen van nieuwsartikelen of nieuwe foto’s gaat snel en gemakkelijk.

Naast deze basis kunnen wij nog tal van extra koppelingen leggen met Carerix. Zo implementeren wij regelmatig een ‘Mijn-account’ omgeving gekoppeld aan Carerix, lezen wij kandidaten uit om te tonen op de website, laten wij websitebezoekers zich inschrijven op de Jobalert of nieuwsbrief en bouwen wij geoptimaliseerde mobiele sollicitatieformulieren. Hierbij maken wij gebruik van de nieuwste en meest uitgebreide Carerix REST API koppeling.

Onze ontwerpers, ontwikkelaars en marketeers kunnen vrijwel al jouw wensen realiseren!

Kan ik ook met andere Carerix vragen bij jullie terecht?

Ja. Door onze jarenlange ervaring heeft Carerix geen geheimen meer voor ons. Zo krijgen we regelmatig van onze klanten vragen over het instellen van Jobalerts, het aanmaken van e-mailsjablonen of het herinrichten van de Carerix-omgeving.

Kan ik binnen een bestaande website Carerix in laten bouwen?

Ja, dat kan. In sommige gevallen staat er al een solide website waar uitsluitend nog een Carerix-koppeling in gebouwd moet worden. Het is dan zonde om volledig van scratch af aan te beginnen. Hierbij kunnen wij samenwerken met de oorspronkelijke webbouwer of we kunnen voor de gehele website het beheer en de ontwikkeling overnemen.

Bouwen jullie websites o.b.v. WordPress?

Voor de ontwikkeling van websites met Carerix-koppelingen maken wij veelal gebruik van het WordPress CMS. Is jouw bestaande website in het verleden gerealiseerd op basis van een ander CMS of heb je voorkeur voor een ander CMS dan WordPress? Geen probleem! Wij bieden support op een brede reeks Content Management Systemen.

Verzorgen jullie ook (online) marketing?

Ja. Wij hebben eigen marketingspecialisten in huis. Onze specialisten hebben ervaring met algemene online marketing, maar ook marketing in combinatie met Carerix. Op verzoek denken wij graag mee en werken we een online strategie uit voor jouw bedrijf.

Kan ik achteraf nog support vragen?

Ja. Na de oplevering van de website blijven wij je ondersteunen. Zo bieden we support- en servicecontracten waarmee je ons om hulp of advies kunt vragen, geven we trainingen zodat je zelf content kunt plaatsen, krijg je SEO-advies om je website goed vindbaar te maken en verzorgen we de hosting waardoor je website netjes blijft draaien.

Leveren jullie ook maatwerk?

Groot of klein project, wij kunnen jouw website naar wens realiseren. Ben je op zoek naar iets unieks? Dan kunnen wij ook maatwerk leveren: de Carerix premium website. Onze grafisch ontwerper tekent een uniek design uit, waarna onze Carerix-specialisten de gewenste koppelingen en functionaliteiten inbouwen en een marketing strategie wordt opgezet.

Van concept tot realisatie en onderhoud

Brainstormen
Ontwerpen
Realiseren
Onderhouden

Wat onze Carerix klanten over ons zeggen

 • Stephan an der Steen

  Adviseur Civiele Techniek
  - Visdetachering

  Samen met Secure Design hebben wij onze nieuwe website mogen vormgeven. Door goed te luisteren naar onze behoefte is er een ontzettend mooi ontwerp gekomen die door intensief contact stap voor stap op een kwalitatieve wijze gerealiseerd is. Bij oplevering hebben we zelfs tijdsdruk op de implementatie moeten zetten en daarin konden zij uitstekend schakelen. Weer een tevreden klant!

 • Steven Leussink

  Executive Search Consultant
  - BurntOak

  Securedesign heeft ons een nieuwe website geleverd inclusief koppeling met Carerix. De samenwerking was zeer prettig, en het eindproduct is binnen de afgesproken tijd en budget opgeleverd. Een fijn bedrijf met goede service!

 • Jannie Mijnbeek

  Marketing & Communicatie
  - Alterim

  Met Secure Design de nieuwe website vorm gegeven; een plezierige, constructieve en inspirerende samenwerking. Positief dat ze ook kritische input durven te geven. Secure Design is een enthousiaste club mensen waar het op alle fronten goed mee samenwerken is!

 • Anton Decuypere

  Founder
  - Credas

  Secure design is een top partij om samen mee te werken. Altijd bereikbaar, snelle reacties en ze schromen niet om met je mee te denken en advies te geven qua content en de boodschap die je wilt overbrengen. Veel dingen waar ik zelf totaal geen benul van had heb ik via hun toch kunnen implementeren. Daardoor is de website volledig, klikt het en ziet hij er professioneel uit. Aanrader!

 • Peter Theesing

  Partner
  - SynProfs

  Via Carerix (ons recruitmentsysteem) bij Secure Design terecht gekomen. Wij hadden specifieke wensen mbt Carerix en zochten daarbij een internetbureau dat ruime ervaring had met het bouwen van Carerix websites. En ze hebben ons niet teleurgesteld :-). Ze hebben de kennis en ervaring in huis, de communicatie is helder en duidelijk (geen verrassingen achteraf), ze denken mee, zijn flexibel, geduldig, en reageren snel. Sven, Duncan en Robin…dank je wel voor de samenwerking!!

 • Kier Reitsma

  Managing Partner
  - Group020

  De bouw van onze website door SecureDesign is uitstekend verlopen. We zijn erg blij met het eindresultaat. De medewerkers van SecureDesign zijn stuk voor stuk professioneel, betrokken en zeer deskundig. Het was wat ons betreft heel plezierig samenwerken met de gedreven club. Vanuit gedegen adviezen, is wat ons betreft optimaal samengewerkt aan een meer dan uitstekend eindresultaat. We zouden Securedesign dan ook van harte aanbevelen.

 • Marvin Croon

  Senior marketeer
  - Building Heroes

  Dank voor jullie support afgelopen jaren!

 • Hanne Oostvogels

  Marketing & Communicatie
  - Ufinity

  Wij geven 5 -en aan SecureDesign. Waarom? Eén voor de glasheldere communicatie & kennisdeling van start tot finish. Eén voor de feilloze koppeling met ons CRM-systeem Carerix. Eén voor de kennis van de huidige recruitmentmarkt en hoe je je website daarop kan afstemmen. Eén voor creativiteit & designskills. En last but not least… Eén voor een nauwgezette opvolging & nazorg, ook na de live-gang. Thanks aan alle collega’s van Secure Design voor de efficiënte & constructieve samenwerking!

 • Gerald Sno

  Business Development
  - Connetix

  Secure Design is een goede en informele webbouwer. Ze werken snel, zijn skilled met WordPress en een prettige crew. Je kunt fijn met ze samenwerken, en ze denken ook mee over doorontwikkeling. Aanrader.

 • Rogier Duijndam

  Eigenaar
  - Ocean Recruitment

  Ocean Recruitment is bij Secure Design al vanaf de start klant. Inmiddels hebben wij samen meerdere trajecten doorlopen voor het bouwen van websites. Elke keer weer weten zij onze wensen te vertalen in een goede site, die werkt met de Carerix koppeling en voldoet aan de laatste techno eisen. Maar niet alleen tijdens de bouw ook de jaren daarna nemen ze altijd de telefoon op en blijven met je meedenken.

 • Lennaert Buik

  Eigenaar
  - Diff BV

  Vol tevredenheid over de samenwerking. Snelle reactie op vragen en het team denkt mee in innovatieve oplossingen. Onze website is geheel naar wens en samen met het team van Secure Design blijven we deze optimaliseren. Ook met het maken van onze merchandising heeft Secure Design ons goed geholpen.

 • Maarten de Ruiter

  Senior Consultant
  - WR Werving & Selectie

  Secure Design is een prettig bedrijf. We werken goed samen. We zijn content met alles wat Secure Design voor ons heeft gedaan.

 • Femke van Bemmelen

  Marketeer
  - Juuni

  We zochten en webbouwer die verstand heeft van Carerix en daarom vond ik Secure Design. Ze zijn in de beginfase heel gedetailleerd, willen echt exact weten wat je wilt. Wij moesten daar aan wennen, maar dat bleek uiteindelijk wel hun kracht te zijn. Bij onze vorige webbouwer werkte we met een goede designer die onze huisstijl maakte en ook betrokken was bij de bouw van de site. Nu moesten we zelf beslissingen nemen, waarbij er wel werd meegedacht. Uiteindelijk heeft de werkwijze van Secure Design ervoor gezorgd dat ze, toen alle details besproken waren, snel en goed het resultaat hebben neergezet. Hierbij was er gelukkig ook voldoende flexibiliteit om kleine aanpassingen te doen. De website is modulair opgebouwd en de pagina’s zijn eenvoudig samen te stellen/ aan te passen. Dat is een grote verbetering tov de oude situatie, waarbij er veel minder mogelijk was. Ik ben erg tevreden over de samenwerking en het resultaat. Bij vragen achteraf word je goed en snel geholpen door kundige mensen. Ik kan Secure Design van harte aanbevelen.

  Lees meer
 • Andy Schoemaker

  General Manager
  - Chain Technical Professionals

  Voor de ontwikkeling van onze nieuwe website en de koppeling met Carerix, hadden we slechts vier weken tijd. Secure Design heeft niet alleen snel en flexibel gehandeld, maar ook meegedacht en advies gegeven over hoe we Chain in de markt konden zetten. Zij weten goed wat onze boodschap is en hebben deze weten door te vertalen naar de website. We zijn hartstikke tevreden over de snelle samenwerking.

 • Jonneke Fongers

  Eigenaar
  - Fongers & Fongers

  Secure Design kent onze markt en de software die wij gebruiken. Onze ideeën en de mogelijkheden die de software biedt zijn optimaal verwerkt in de nieuwe website. Ook het voorstel qua design was direct conform de verwachting. De lijnen naar Secure Design zijn kort, de medewerkers klantgericht en goed bereikbaar. Wij kijken met veel plezier terug op onze samenwerking!

 • Evie Ruardy

  Recruiter/Career Coach
  - Ruardy Recruitment

  Secure Design stelt in een samenwerking echt het klantbelang voorop. Bij veeleisende wensen, zijn zij altijd in staat om op een klantgerichte manier met deze wensen aan de slag te gaan. Mocht de wens niet haalbaar zijn, wordt dit vriendelijk gecommuniceerd en meegedacht over een uitstekend alternatief. Secure Design is goed in staat om mee te denken over wat je als organisatie wilt uitstralen en dit te vertalen naar een mooie website. Ze durven ook te zeggen wanneer ze denken dat het idee wat je als opdrachtgever hebt, niet aansluit op de doelgroep van je website. Verfrissend! Gedurende het hele traject word je perfect begeleid en heb je echt het gevoel dat je als klant koning(in) bent. Dat ze net een stapje harder lopen voor jou, echt hun best doen. Duidelijk, open en eerlijk advies. Met uiteindelijk een resultaat waar ik echt heel erg trots op ben en heeft gebracht dat mijn business nog beter is gaan lopen.

  Lees meer
 • Eric Hendriks

  Eigenaar
  - Syntax

  Secure Design is een club met creatieve ideeën, een goede service en expert op het gebied van de koppeling met Carerix. Het was een fijne samenwerking met een mooie website als eindresultaat.

 • Gwendolyne van Haasteren

  Accountmanager
  - Westland Werving & Selectie

  We zijn uiterst tevreden over Secure Design en de vertaalslag die zij hebben gemaakt van onze vraag naar onze nieuwe website. Het is een betrouwbare club met een goede planning en een mooi eindresultaat.

 • Robert van Kommer

  Medewerker F&A
  - Locus People

  Wij hebben gekozen voor Secure Design, omdat zij veel deskundigheid in huis hebben, ook als het gaat om de koppeling met Carerix. Daarnaast werkt Secure Design snel en worden deadlines nageleefd wat belangrijk was voor ons project. De samenwerking verliep soepel en de mannen waren professioneel en vriendelijk. Wij konden makkelijk met ze schakelen als het ging om aanpassingen en opmerkingen. Wij zijn blij met het eindresultaat en kunnen Secure Design zeker aanraden.

 • Anne Willeboordse

  Eigenaar
  - WIBA IT

  Er heeft heel veel werk (en tijd) in gezeten, maar wat een mooi product heeft Secure Design neer weten te zetten voor ons. Omdat we vrij specifieke wensen hadden, hebben we achteraf veel aanpassingen aangekaart.  Die hebben ze allemaal keurig netjes, zonder problemen, opgelost. Een zeer enthousiaste club die graag een tandje bijzet indien dit is vereist. Wij kiezen in het vervolg graag nog een keer voor Secure Design!

  Naam: *

  Bedrijfsnaam: *

  Telefoonnummer: *

  Email: *