Wij gaan de uitdaging aan, Carerix heeft geen geheimen meer voor ons.

KIES VOOR EEN PARTIJ MET RUIME ERVARING. DE TELLER STAAT OP 60+ GEBOUWDE CARERIX WEBSITES

Carerix websiteontwikkeling

Er is nog geen verzoek langsgekomen die wij niet hebben kunnen bouwen. Kies voor ervaring en optimale kennis. Heb jij een project voor ons, groot of klein? Neem gerust contact op. Of je nou vacatures of kandidaten op je pagina wilt, de optie tot solliciteren, een ‘Mijn Account’ functie of een koppeling met Carerix en je huidige website: wij maken het voor je. Verzamel alle gegevens in een overzichtelijk systeem, toon jouw bedrijfsverhaal en spreek klant en kandidaat aan – allemaal op je eigen website.

  • Brainstormen

  • Ontwerpen

  • Bouwen

  • Onderhouden

WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU BOUWEN?

Daarom Secure Design

Alles onder één dak, dat is wat wij Carerix gebruikers bieden. Voor Carerix websites ben je bij ons aan het juiste adres. Onze mensen zijn ervaren Carerix-developers en zorgen ervoor dat jouw website naadloos aansluit op het Carerix CRM. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op, wij adviseren graag over alle mogelijkheden van de Carerix Recruitment Portal.

Specialisten met jarenlange ervaring

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring met het implementeren van koppelingen tussen Carerix en websites. Niet alleen ontwikkelen wij nieuwe 100% responsive recruitment websites op basis van het WordPress CMS, ook koppelen wij bestaande websites aan Carerix, onderhouden wij deze koppelingen en bieden wij uitgebreide support. Is jouw bestaande website in het verleden gerealiseerd op basis van een ander Content Management Systeem? Geen probleem, wij bieden support op een brede reeks Content Management Systemen.

Standaard functionaliteiten en maatwerk

De basis van een goede Carerix website bestaat uit een overzichtelijke weergave van vacatures, de mogelijkheid tot online solliciteren en een pakkend verhaal over het bedrijf. Naast deze basis kunnen er tal van extra koppelingen met Carerix gelegd worden. Zo kunnen kandidaten onder andere worden uitgelezen en kunnen ze direct op de Jobalert of nieuwsbrief ingeschreven worden. Daarnaast kan er een functionaliteit toegevoegd worden wat het mogelijk maakt om een kandidaat zelf te laten inloggen om zijn of haar gegevens te wijzigen of om uitgebreid mobiel solliciteren. Wij hebben momenteel de modernste en meest uitgebreide Carerix koppeling ontwikkeld die momenteel op de markt beschikbaar is. Ben je op zoek naar maatwerk? Onze ontwikkelaars kunnen vrijwel al jouw wensen realiseren. Zo ontwikkelden we bijvoorbeeld al directe conversiemetingen binnen Carerix.

Gebruiksvriendelijke websites

Wij ontwikkelen websites op basis van open source Content Management Systemen, zodat klanten zelf eenvoudig de content van een website kunnen onderhouden. Het plaatsen van nieuwsartikelen of nieuwe foto’s gaat snel en gemakkelijk. Voor de ontwikkeling van websites met Carerix koppelingen maken wij veelal gebruik van het WordPress CMS. Jij krijgt van ons bij de oplevering van de nieuwe website een training hoe je zelf makkelijk de website kunt beheren.

VRAAG DE ONLINE CARERIX PREMIUM BROCHURE AAN

secure-design-carerix-premium-brochure

Naam: *

Bedrijfsnaam: *

Telefoonnummer: *

Email: *

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

Sven HemminkAlgemeen directeur - CheckMark Labrecruitment
Voor het ontwikkelen van onze nieuwe website waren wij op zoek naar een partij met Carerix expertise én innovatieve ideeën over recruitmentsites. Onze keuze is gevallen op Secure Design en we zijn nog steeds blij met deze keuze. SD heeft niet alleen een mooie website ontwikkeld, maar we hebben gezamenlijk ook echte technisch-innovatieve oplossingen bedacht. Vooral de creativiteit, positieve energie en drive om echt een mooi product af te leveren zijn ons opgevallen. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de 2e fase van onze site. We hebben er alle vertrouwen in dat ook dit net zo goed opgeleverd wordt als het mooie resultaat tot nu toe. https://checkmark.nl