More Recruitment

  • API-koppeling
  • Grafisch ontwerp
  • SEO teksten
  • Website ontwikkeling

More Recruitment is specialist in het bemiddelen van kandidaten in de vakgebieden Finance & Accounting, Logistiek & Supply Chain, Sales (Support) & Customer Service en Life Sciences. More Recruitment richt zich zowel op kandidaten met enkele jaren ervaring in één van de vakgebieden, als op kandidaten op senior- en managementniveau. Ze werven zowel voor vaste posities als voor tijdelijke en interim posities.

www.morerecruitment.nl

More Recruitment had behoefte aan een nieuw design voor de bestaande website. Deze moest beschikken over een sterke visuele indruk, waardoor het duidelijk in het oog springt. De website moest naast een modern design ook een koppeling met Carerix hebben zodat er eenvoudig nieuwe vacatures geplaatst konden worden.

  • Uniek design met een grote achtergrondvideo op de homepagina
  • Volledig geoptimaliseerd voor SEO
  • Koppeling met Carerix voor een optimale werking van de vacatures

Samen met More Recruitment is er geïnventariseerd wat de wensen waren en waar de website aan moest voldoen. Hierbij is onder andere gekeken naar grafische weergave, structuur, de doelgroep en mogelijkheden om eenvoudig vacatures te plaatsen. Dit is in verschillende brainstormsessies uitgewerkt tot een ontwerp. Hierdoor wist More Recruitment exact wat het zou krijgen.

Bij het bouwen is er gebruik gemaakt van een grote video als achtergrond op de homepagina. Hierdoor wordt de bezoeker direct visueel geprikkeld. Daarnaast is er een koppeling met Carerix aangebracht, voor een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke vacaturepresentatie. Het eindresultaat is een moderne website waarmee More Recruitment zich presenteert als koploper binnen de recruitmentindustrie.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten