Venzo

  • API-koppeling
  • Grafisch ontwerp
  • Website ontwikkeling

Venzo, opgericht in 2007, is hét verbindingsplatform voor maatschappelijke inzet en brengt alle vraag en aanbod op dit gebied bijeen. Ze richten zich op het vinden, versterken en verbinden van personen die zich vrijwillig willen inzetten ter bevordering van de samenleving en op organisaties die gebruik maken van vrijwilligers, zoals onderwijsinstellingen, zelforganisaties, de overheid en bedrijven.

www.venzo.co.nl

Venzo zocht naar een webbouwer om de verouderde website in een nieuw jasje te steken. Het doel was om de website een hedendaags design te geven. Daarnaast moest er een vacaturebank komen voor de mogelijkheden voor maatschappelijke inzet die zij bieden.

  • Koppeling met Carerix voor een uitgebreid vacatureaanbod voor maatschappelijk werk
  • Asymmetrisch ontwerp met veel open ruimte en grote koppen
  • Eigen inschrijf- en inlogomgeving

Tijdens verschillende brainstormsessies is uitgebreid gekeken naar de de wensen van Venzo voor de nieuwe website. Deze wensen zijn uitgewerkt in meerdere grafische concepten zodat voor de start van de ontwikkeling een duidelijk beeld werd geschetst van het eindresultaat.

Vervolgens is de website ontworpen met een asymmetrisch ontwerp dat gebruik maakt van veel open ruimte en grote koppen. Hierdoor is de website zo overzichtelijk mogelijk gemaakt. Daarnaast is er een koppeling met Carerix ingebouwd, waardoor vacatures direct op de website zichtbaar zijn en kandidaten meteen kunnen solliciteren.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten