Venzo

  • API-koppeling
  • Grafisch ontwerp
  • Website ontwikkeling

Venzo, opgericht in 2007, is hét verbindingsplatform voor maatschappelijke inzet en brengt alle vraag en aanbod op dit gebied bijeen. Ze richten zich op het vinden, versterken en verbinden van personen die zich vrijwillig willen inzetten ter bevordering van de samenleving en op organisaties die gebruik maken van vrijwilligers, zoals onderwijsinstellingen, zelforganisaties, de overheid en bedrijven.

www.venzo.co.nl

Venzo zocht een webbouwer om de verouderde website in een nieuw jasje te steken. Het doel was om de website een hedendaags design te geven en de vacatures voor vrijwillige inzet aantrekkelijk te weergeven. Daarnaast moest er een plek komen voor de mogelijkheden voor maatschappelijke inzet die zij bieden.

  • Koppeling met Carerix voor een uitgebreid vacatureaanbod voor maatschappelijk werk
  • Asymmetrisch ontwerp met veel open ruimte en grote koppen
  • Eigen inschrijf- en inlogomgeving

Tijdens verschillende brainstormsessies is uitgebreid gekeken naar de de wensen van Venzo voor de nieuwe website. Deze wensen zijn uitgewerkt in meerdere grafische concepten zodat voor de start van de ontwikkeling een duidelijk beeld werd geschetst van het eindresultaat.

Tijdens de ontwikkeling zijn de website pagina’s, het Mijn account gedeelte, de vacaturebank en de burgeracademie ontwikkeld. Al deze onderdelen zijn gekoppeld met het CRM-systeem Carerix.

Met de nieuwe website is Venzo in staat hun doelen te bereiken ter bevordering van de samenleving.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten