Dental Care Professionals

  • Carerix
  • Grafisch ontwerp
  • SEO advies
  • Website ontwikkeling

Dental Care Professionals brengt mensen binnen de mondzorg bij elkaar. Goed luisteren naar wat mensen beweegt, stelt hen in staat mensen en organisaties met elkaar te verbinden. In hun handelen staan integriteit, professionaliteit en discretie centraal.

www.dentalcareprofessionals.nl

Dental Care Professionals had het verzoek om hun online vindbaarheid en presentatie te verbeteren. Gebaseerd op de huidige huisstijl moest de nieuwe website een modern uiterlijk krijgen en op een overzichtelijke manier ruim 500 mondzorg vacatures weergeven. Daarnaast moest er ruimte komen om te informeren over hun andere bedrijfsactiviteiten zoals het verschaffen van HR-advies en praktijkbemiddeling.

  • Asymmetrisch design voor een innovatieve en moderne uitstraling
  • Technische optimalisaties voor optimale vindbaarheid in Google
  • Koppeling met Carerix voor het eenvoudig zoeken en reageren op vacatures
  • Subtiele animaties om focus op bepaalde onderdelen van de website te leggen

In het begintraject zijn er verschillende brainstormsessies gehouden. Tijdens deze sessies zijn de ideeën, wensen en eisen geïnventariseerd. Vervolgens is een concept ontwerp gemaakt waarbij rekening is gehouden met de doelgroep en de boodschap die het bedrijf uit wil dragen. Na een aantal revisierondes is de bouw gestart.

De website beschikt over een asymmetrisch design. Dit geeft de website een modern uiterlijk. Verder is er een koppeling met Carerix ontwikkeld. De ruim 500 vacatures worden op overzichtelijke landingpagina’s weergeven. Door deze te optimaliseren voor SEO trekken deze een flink aantal bezoekers.

Het ontwerp in combinatie met de functionaliteiten geeft Dental Care Professionals een sterke online aanwezigheid waar ze nog jaren op voort kunnen bouwen.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten