Ruardy Recruitment

  • API-koppeling
  • Grafisch ontwerp
  • Huisstijl
  • Website ontwikkeling

Ruardy Recruitment is een wervingsbureau voor IT-functies dat zich richt op een leven lang leren en geluk. Zij zorgen voor de ideale match tussen de kandidaat en de werkgever.

www.ruardyrecruitment.nl

De oude website was qua design en functionaliteiten verouderd. Ruardy Recruitment wilde een innovatieslag gaan maken en meer professionaliseren met de website. Daarbij waren zij op zoek naar een ervaren partij om een koppeling te maken met Carerix.

  • Frisse kleuren in de huisstijl
  • Veel beeldmateriaal
  • Mogelijkheid om met WhatsApp contact op te nemen

We hebben eerst een nieuw logo ontworpen en daarmee de huisstijl bepaald. Daarna hebben we het concept, de inhoud en structuur van de website bedacht en welke functionaliteiten de website moest bevatten uitgedacht. Op basis van een grafisch ontwerp is de ontwikkeling van de website gestart en is er gewerkt naar de versie die nu live staat.

Ruardy Recruitment heeft sinds de nieuwe website veel meer sollicitaties op de website gehad, omdat bezoekers worden uitgenodigd om te reageren.

Evie Ruardy

Recruiter/Career Coach
- Ruardy Recruitment

Secure Design stelt in een samenwerking echt het klantbelang voorop. Bij veeleisende wensen, zijn zij altijd in staat om op een klantgerichte manier met deze wensen aan de slag te gaan. Mocht de wens niet haalbaar zijn, wordt dit vriendelijk gecommuniceerd en meegedacht over een uitstekend alternatief. Secure Design is goed in staat om mee te denken over wat je als organisatie wilt uitstralen en dit te vertalen naar een mooie website. Ze durven ook te zeggen wanneer ze denken dat het idee wat je als opdrachtgever hebt, niet aansluit op de doelgroep van je website. Verfrissend! Gedurende het hele traject word je perfect begeleid en heb je echt het gevoel dat je als klant koning(in) bent. Dat ze net een stapje harder lopen voor jou, echt hun best doen. Duidelijk, open en eerlijk advies. Met uiteindelijk een resultaat waar ik echt heel erg trots op ben en heeft gebracht dat mijn business nog beter is gaan lopen.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten