Senior Support

  • API-koppeling
  • Grafisch ontwerp
  • SEO teksten
  • Website ontwikkeling

Bij Senior Support staat het bieden van de beste ondersteuning voor al hun cliënten centraal. Dagelijks zetten ze zich in om senioren op een prettige manier thuis te laten wonen.

www.senior-support.nl

Senior Support had behoefte aan een nieuwe, moderne website om de verouderde site te vervangen. De website moest drie doelgroepen aanspreken: de senioren die thuis willen blijven wonen, hun mantelzorgers en zorgprofessionals waarmee Senior Support samenwerkt. Door een heldere opbouw moest de website goed toegankelijk zijn voor mensen die weinig ervaring hebben met het internet.

  • Knop waarmee letters groter worden, zodat senioren met beperkt zicht alles goed kunnen lezen
  • Asymmetrisch design met veel grote foto’s voor een sterke visuele indruk en gemakkelijke navigatie
  • Ingebouwd contactformulier met verschillende contactopties

Samen met Senior Support hebben we inzichtelijk gemaakt waar bij hun doelgroep online behoefte aan is en hoe dat gerealiseerd kon worden. Hierbij is rekening gehouden met de doelgroep van Senior support, de bijbehorende grafische uitdagingen en de structuur van de website.

Na enkele sessies is er een visueel concept tot stand gekomen. Door het concept uit te werken als een grafische weergave van de webpagina, wisten ze precies wat ze kunnen verwachten.

Er is bij het bouwen veel aandacht besteedt aan de gebruiksvriendelijkheid voor senioren. Omdat deze groep over het algemeen minder bekend is met het internet, is er gekozen voor veel grote foto’s en korte, heldere tekst blokken om het overzichtelijk te maken. Daarnaast is er een functie in het topmenu aangebracht waarmee het lettertype enkele malen vergroot kan worden, om zo de website gebruiksvriendelijk te maken voor mensen met een minder zicht.

Verder is er een contactformulier aangebracht waarin aangegeven kan worden dat men teruggebeld wilt worden of dat ze een folder wensen te ontvangen. Als finishing touch qua design zijn er verder nog kleine animaties aangebracht op tal van elementen. Door deze features heeft Senior Support een moderne website, die bovenal erg toegankelijk is voor mensen op leeftijd.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten