Fellowfield

  • API-koppeling
  • Website ontwikkeling

Fellowfield is een recruitment- en bemiddelingsbureau dat matches realiseert tussen hoogopgeleide professionals en organisaties in de disciplines Finance, Risk, Audit en Data. De zoektocht naar de juiste kandidaat begint weliswaar bij de hard skills, maar de match op persoonlijkheid en ambities is volgens hun minstens zo belangrijk.

www.fellowfield.nl

Bij de groei die Fellowfield doormaakt hoort een nieuwe website die de boodschap online op een juiste manier overbrengt. Omdat Fellowfield zowel vacatures als interim opdrachten open heeft staan moet er een duidelijke splitsing op de website gemaakt worden. Daarnaast is het belangrijk dat de website uniek vormgegeven wordt.

  • Uniek ontwerp
  • Splitsing tussen vacatures en interim opdrachten

In samenspraak met het branding bureau van Fellowfield is een unieke website ontworpen. Er is gekozen om de ontwikkeling is in verschillende fases plaats te laten vinden. Hierbij wordt steeds een volgende stap werd gezet waarbij direct door de klant meegekeken en bijgestuurd kon worden.

Sinds de livegang van de website ontvangt Fellowfield continu positieve reacties over de unieke website.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten