Watergames & More

Watergames & More is een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in spelen op, rond, met en in het water. Om de bezoeker mee te nemen in het enthousiasme van Watergames voor waterspeeltoestellen, hebben we gekozen voor veel beeldvullende foto’s en video’s. De kleurrijke website geeft potentiële klanten een kijkje in de wondere wereld van waterpret en kan gemakkelijk door projecten, producten en nieuwsberichten bladeren.

www.watergamesandmore.com

De oude website sloot visueel niet meer aan bij de huidige tijd en ook functioneel voldeed de website niet aan hun wensen. Watergames & More was daarom op zoek naar een partij met ruime ervaring in het maken van zakelijke, doeltreffende websites.

De website is in fases ontwikkeld. Allereerst is er een basisversie live gegaan. Steeds werden er nieuwe functionaliteiten bijgebouwd om verder te groeien. De website wordt tot op heden nog steeds verbeterd en uitgebreid.

Door de unieke inspiratiepagina’s wist Watergames & More nog meer opdrachten binnen te slepen.

  • Veel gebruik van video
  • Eigen foto- en videomateriaal
  • Frisse vormgeving
  • Duidelijke doelgroepsegmentatie

Odmar J. van den Berg

Algemeen directeur
- Watergames and More

De websites van Secure Design laten prachtig zien waartoe zij in staat zijn: doeltreffende websites bouwen. Dit hebben zij ook voor Watergames & More gedaan en daar plukken wij nog elke dag de vruchten van. Na het live gaan van onze website wordt deze nog steeds continu aangescherpt en verbeterd. Geweldig, want een goede website is zo belangrijk!