Dutch Africa Poultry Platform

  • Grafisch ontwerp
  • Website ontwikkeling

Dutch Africa Poultry Platform (DAPP) is een platform dat Nederlandse bedrijven die actief zijn in de Afrikaanse pluimvee industrie samenbrengt. DAPP leden willen bijdragen aan de groei en ontwikkeling van de pluimveesector van Afrika. De leden vertegenwoordigen de volledige waardeketen, van boerderij tot logistiek.

www.dutchafricapoultry.com

Dutch Africa Poultry Platform (DAPP) is een bestaand platform dat een nieuwe website nodig had om vertegenwoordigers uit de pluimvee industrie samen te brengen en informatie te verschaffen over de sector. Om dit te bereiken moest de website in één oogopslag laten zien dat de gehele sector vertegenwoordigd is. Daarnaast moest er een agenda ingebouwd worden, zodat geïnteresseerden op de hoogte worden gesteld van toekomstige evenementen.

  • Geanimeerde slider op de hoofdpagina die de hele waardeketen van de sector uitlicht
  • Ingebouwde agenda om evenementen te delen met de wereld
  • Ledenpagina met ingebouwde filter om te laten zien wie er aangesloten zijn aan het platform

De website heeft als doel om vertegenwoordigers van de Nederlandse pluimvee industrie samen te brengen voor samenwerking met Afrikaanse bedrijven en overheden. Om dit te bereiken is samen met DAPP nagedacht over wat de website moest uitstralen en hoe dit vormgegeven moest worden.

Na enkele online meetings is er overeenstemming bereikt over een concept-ontwerp. Door gebruik te maken van een visualisatie wist DAPP precies wat het kon verwachten.

De website laat op de homepagina met een geanimeerde slider meteen zien dat DAPP staat voor de volledige waardeketen van de pluimvee industrie. Hierdoor is het ook voor toeleveranciers en andere partijen duidelijk dat DAPP voor hun meerwaarde biedt.

Daarnaast is er een agenda in de website gebouwd, zodat evenementen met de wereld gedeeld kunnen worden. In combinatie met de ledenpagina waar zichtbaar is dat DAPP samenwerkt met toonaangevende bedrijven binnen de sector laat de website duidelijk zien dat dit hét platform zijn voor bedrijven in de pluimvee industrie die de samenwerking met Afrika willen aangaan.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten