Northuys

  • Grafisch ontwerp
  • Website ontwikkeling

Northuys zorgt voor totale ontzorging voor vastgoedeigenaars. Hun communicatie is persoonlijk en glashelder zodat je altijd weet wat je kan verwachten. Northuys biedt verschillende vastgoedbeheerdiensten op maat aan naar wens van de klant.

www.northuys.nl

Northuys is een onderneming uit de bollenstreek en heeft de afgelopen tijd veel nieuwe klanten gekregen. Hierdoor was het bedrijf toe aan een passende online presentatie.

Northuys was opzoek naar een website waar hun diensten voor zowel de vastgoedeigenaar als de huurder duidelijk gepresenteerd worden. Aangezien Northuys in Noordwijkerhout gevestigd is en vooral in de bollenstreek actief is was het van belang dat dit terug te zien was op de website.

  • Locatiegebonden ontwerp
  • Mogelijkheid tot inschrijven op openstaande woningen
  • Website teksten geschreven met een passende tone of voice

Allereerst hebben we vastgesteld welke pagina’s, elementen en tone of voice er op de website moesten komen. Vervolgens is onze designer aan de slag gegaan met het ontwerpen van de website waarna de ontwikkeling in WordPress is gestart. Om de bollenstreek in het ontwerp terug te laten komen zijn er verschillende afbeeldingen uit de regio gebruikt op de website.

Naast het ontwerpen en bouwen van de website hebben wij ook de teksten voor op de website geschreven. Voor het schrijven van de teksten hebben we de glasheldere en persoonlijke communicatie, waar Northuys bekend om staat, als uitgangspunt genomen.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten