Dr. Monkeyshot

  • Website ontwikkeling

Dr. Monkeyshot is een shotje dat is ontstaan in het Spaanse uitgaansleven en vervolgens geperfectioneerd is op Nederlandse bodem. De smaak van het shotje is zoet met een vleugje alcohol. Het etiket van Monkeyshot licht op met blacklight wat het shotje perfect maakt voor het uitgaansleven.

www.drmonkeyshot.com

Dr. Monkeyshot is een nieuw concept opgezet door Uni International waarvoor een product showcase website ontwikkeld moest worden. De website moest qua uitstraling aansluiten op het merk en de branche aanspreken waarin het product verkocht gaat worden. Daarnaast moeten er direct bestellingen kunnen worden geplaatst.

  • Video in de header
  • Gebruik van opvallende felle kleuren
  • Blacklight optie

Samen met de designer van Uni Internationalis een passend ontwerp gemaakt voor Dr. Monkeyshot. Om de website herkenbaar te maken is er gekozen om de vormen die gebruikt worden op het etiket terug te laten komen op de website. Omdat het etiket oplicht bij blacklight is een blacklight schakelaar op de website gemaakt. Hiermee veranderen onderdelen van de website in blacklight.

Door passende foto’s en video’s wordt er een sfeer impressie gegeven van het merk. Daarnaast hebben we een formulier toegevoegd waarbij klanten meteen kunnen bestellen.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten