Praat niet tegen je klant, Praat met je klant.

ONLINE ADVERTEREN

Online adverteren stelt je in staat om je doelgroep op het web tegen te komen en hen daarvandaan naar je eigen website te leiden. Samen bepalen we van te voren het doel, de kanalen, het budget en de looptijd van de campagne. Vervolgens wijzen we ‘landingspagina’s aan. Dit zijn pagina’s op je site waarnaar je bezoekers verwijst vanaf andere media. Op je landingspagina’s overtuig je de bezoeker van jouw product of dienst. Als de landingspagina’s zijn aangewezen, richten we de campagnes volledig in en onderhouden we deze tot het einde van de looptijd. Afhankelijk van je eigen ervaring met online adverteren en je voorkeur, zullen we je gedetailleerd of globaal op de hoogte houden van de voortgang en het resultaat van de campagnes.

Stap 1

InterviewMust/optioneel
Doel bepalenM
Doelgroep bepalenM
Huidige manier van marketing voor de doelgroep besprekenM
Kanalen bepalenM
Budget vaststellenM
Looptijd vaststellenM
Landingspagina’s aanwijzenM

Stap 2

Plan makenMust/optioneel
Campagneplan makenM

Stap 3

Campagne inrichtenMust/optioneel
NulmetingM
Campagne inrichtenM
Landingspagina’s inrichtenO

Stap 4

Campagne runnenMust/optioneel
Bijsturen en rapporterenO

M = Must. Dit onderdeel is noodzakelijk voor het maken van online advertenties.
O = Optioneel. De dienst of het product kun je naar eigen wens bij ons afnemen.
*Combineren is mogelijk.

Je kunt onder andere via deze kanalen en media online adverteren:

  • Google AdWords
  • Facebook Adds
  • LinkedIn sponsored updates
  • Twitter uitgelicht post
  • Emailmarketing
  • Re-marketing
  • YouTube

Social media marketing

Je beeldmateriaal is af! En nu? Delen maar! Laat iedereen zien wie je bent. Kies een kanaal en start met het creëren van herkenning en erkenning bij je doelgroep. Blijf bij jezelf, je hoeft echt niet alle social media kanalen af te gaan. Vraag ons om advies.

Emailmarketing

Beschik je over een groot klantenbestand en wil je klanten persoonlijk aanschrijven? Emailmarketing is de perfecte tool voor het selectief verspreiden van informatie. Ook nieuwsbrieven en jobalerts kunnen we volledig voor je opmaken, instellen, versturen en analyseren.

Webanalyse

Het doormeten van je website is cruciaal, als je erachter wil komen hoe de website presteert. Bij een dergelijke analyse meten we de site door op punten die voor jou belangrijk zijn om te weten. In een rapportage geven we antwoord op je vragen en geven we je indien gewenst advies.

WAT ANDEREN OVER ONS ZEGGEN

Marcel LuijtenAlgemeen directeur - ML Systems
Voor de totale rebranding van ML Systems waren wij opzoek naar een betrouwbare partner die onze online wensen kon invullen. Deze partner hebben wij in Secure Design gevonden. De korte communicatielijnen en het aandragen van nieuwe ideeën op het online vlak, helpt ons als bedrijf de doelstellingen te behalen. Ook het snelle schakelen bij aanvullende wensen zoals het invoegen van de chat-button, wordt door ons als zeer fijn ervaren. Kortom een ideale partij om mee samen te werken! http://mlsystems.nl