Diederik van Dorth

  • Grafisch ontwerp
  • Website ontwikkeling

Veel mensen komen bij Diederik, omdat ze meer inzicht willen in hun talenten en kwaliteiten en omdat ze weer vertrouwen willen krijgen in zichzelf en in hun mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Als loopbaancoach wil Diederik graag dat jouw probleem ook echt wordt opgelost en dat doet hij onder andere door diverse programma's aan te bieden.

www.diederikvandorth.nl

Diederik van Dorth was op zoek naar eeen webbouwer die het concept en grafische weergave konden omzetten naar een website. Daarnaast wilde hij graag dat de presentatie van bedrijf op het web tot een succes gebracht kon worden.

  • Ontwikkeld op basis van mobile first-principe
  • Herkenbaarheid en uniformiteit in de afbeeldingen

We hebben aan de hand van de grafische vormgeving en het verhaal de website ontwikkeld. Daarna zijn we aan de slag gegaan met het doorontwikkelen van de website tot degene die nu online staat. Daarnaast verzorgen we het onderhoud van de website.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten