FSA

FSA is de grootste financiële studievereniging van Nederland. Zij informeren studenten over baanmogelijkheden en faciliteren face-to-face contact tussen studenten en bedrijven.

www.fsa.nl

De oude website van FSA werkte technisch niet meer naar behoren, waardoor zij op zoek waren naar een webbouwer die een nieuwe website kon ontwikkelen. Ervaring met het ontwikkelen van een Salesforce koppeling was daarbij belangrijk.

We hebben eerst het concept, de inhoud en de structuur van de website en de koppeling met Salesforce uitgedacht. Daarna zijn er van een aantal pagina’s grafische ontwerpen gemaakt. Op basis van deze ontwerpen is gestart met de ontwikkeling van de website en de koppeling met Salesforce. FSA heeft hierbij voor een groot deel ook zelf de content op de website geplaatst. Na meerdere malen testen en een feedbackronde, hebben onze developers gewerkt naar de versie die nu live staat.

FSA heeft met de nieuwe website meer studenten en bedrijven bij elkaar kunnen brengen.

  • Partners op de website zijn gekoppeld aan vacatures en partner events
  • ‘Mijn-account’ omgeving
  • Fris design

Elza Essing

External Relations & ICT Manager
- FSA

Het proces voor de ontwikkeling van een nieuwe website voor FSA was voor ons ontzettend leerzaam. We zijn heel erg blij met het goed werkende, mooie eindresultaat.