FSA

  • API-koppeling
  • Grafisch ontwerp
  • Website ontwikkeling

FSA is de grootste financiële studievereniging van Nederland. Zij informeren studenten over baanmogelijkheden en faciliteren face-to-face contact tussen studenten en bedrijven.

www.fsa.nl

De oude website van FSA werkte technisch niet meer naar behoren, waardoor zij op zoek waren naar een webbouwer die een nieuwe website kon ontwikkelen. Ervaring met het ontwikkelen van een Salesforce koppeling was daarbij belangrijk.

  • Partners op de website zijn gekoppeld aan vacatures en partner events
  • ‘Mijn-account’ omgeving
  • Fris design

We hebben eerst het concept, de inhoud en de structuur van de website en de koppeling met Salesforce uitgedacht. Daarna zijn er van een aantal pagina’s grafische ontwerpen gemaakt. Op basis van deze ontwerpen is gestart met de ontwikkeling van de website en de koppeling met Salesforce. FSA heeft hierbij voor een groot deel ook zelf de content op de website geplaatst. Na meerdere malen testen en een feedbackronde, hebben onze developers gewerkt naar de versie die nu live staat.

FSA heeft met de nieuwe website meer studenten en bedrijven bij elkaar kunnen brengen.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten