Lucht- en Ruimtevaart Nederland

  • Website ontwikkeling

Lucht- en Ruimtevaart Nederland (LRN) is een stichting, ontstaan door een krachtenbundeling van de belangrijkste partijen en organisaties uit de Nederlandse lucht- en ruimtevaart sector. Deze sector kenmerkt zich door een hoog technologisch karakter waarbij innovatie een voorwaarde is om in de markt een competitieve positie te versterken.

www.luchtenruimtevaart.nl

De oude website van Lucht- en Ruimtevaart Nederland (LRN) had niet meer de moderne uitstraling van een stichting die de belangen behartigd van een hoog technologische sector. De update aan het design moest de website modern laten ogen en geschikt zijn voor alle formaten beeldschermen.

  • Gebruik van Vector bestanden waardoor de site op alle formaten schermen te zien is
  • Interactieve tegels bij de partnerpagina

Het oude ontwerp is in een nieuw jasje gestoken om zo een moderne website te geven aan een stichting die zich bevind in een technologisch geavanceerd werkveld. De kern van het ontwerp is hetzelfde gebleven, maar de details, accenten en indeling zijn aangepast tot een moderner design.

Door het gebruik van vectorbestanden is de website geoptimaliseerd voor alle formaten beeldschermen zonder kwaliteitsverlies.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten