The Company Golf Club

  • Online marketing
  • Website ontwikkeling

The Company Golf Club verbindt golfende ondernemers en managers. Dit doen ze met behulp van hun online golfplatform en het organiseren van events op verschillende golfbanen in verschillende regio's. Daarnaast kun je door The Company Golf Club kennismaken met een gevarieerd aanbod van golfaccommodaties in heel Nederland.

www.thecompanygolfclub.com

The Company Golf Club was bezig met de ontwikkeling van een nieuwe website. Zelf hadden ze de basis neergezet en vervolgens waren ze op zoek naar een webbouwer die de website kon uitbreiden met hun wensen en daarnaast konden koppelen aan het marketingsysteem Copernica.

Daarbij zochten ze een partij die de verdere ontwikkeling en het onderhoud van de website kon verzorgen.

  • Eigen beeldmateriaal
  • Gebruik van video
  • Koppeling met Copernica

Aan de hand van een WordPress template is de website van The Company Golf Club opgebouwd en ontwikkeld in de eigen huisstijl. Daarnaast hebben wij de koppeling met het marketingsysteem Copernica gebouwd.

De nieuwe website heeft ervoor gezorgd dat meer golfende ondernemers en managers met elkaar verbonden worden.

Meer weten over dit project? Neem contact met ons op

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.

Meer inspirerende projecten