Website

Alle support op één plek met Secure Design Support!

23-05-21
Sven Versluijs
4 minuten

Bij de vorige updateronde hebben wij al onze relaties voorzien van onze Secure Design Support plugin! Deze zelfontwikkelde plugin is voortgekomen uit de vragen en feedback die wij door de jaren heen hebben ontvangen. Met deze WordPress plugin willen we de best mogelijke support bieden door middel van tal van functies. Lees in dit blog meer over de mogelijkheden!

Ons streven is een goede website en kwalitatieve support te leveren. Door de vele mogelijkheden die een website tegenwoordig biedt is de kans groot dat je op een gegeven moment een vraag hebt of ergens tegenaan loopt.

Daarom hebben we de SD Support plugin ontworpen. Met deze plugin kom je met één klik bij een dashboard vol opties om jou zo snel mogelijk verder te helpen of direct jouw vraag aan ons te stellen.

Door in te loggen op de wp-admin van jouw website en links bovenin op ”Dashboard’ te klikken kom je in het dashboard van de plugin. Hier zijn verschillende functionaliteiten te zien:

  1. Het beheren van de website;
  2. Contactgegevens van Secure Design;
  3. Een contactformulier om snel en eenvoudig jouw vraag te stellen;
  4. Een overzicht met veel gestelde vragen;
  5. Links naar de laatste interessante blogs om bij te blijven in trends en ontwikkeling op het web.

Daarnaast is het mogelijk om direct een vraag aan ons te stellen. Door bovenin op de knop ”Ik heb een vraag!” te drukken komt er op je huidige pagina een contactformulier tevoorschijn. Deze knop sluit je huidige pagina niet af, dus er is geen risico dat wijzigingen niet worden opgeslagen.

Deze tegel geeft je de mogelijkheid om snel verschillende aspecten van jouw site te wijzigen. Ga direct aan de slag met de pagina’s van jouw website, pas de menu’s aan of voeg gebruikers toe. Ook is het mogelijk om direct naar de website te gaan en te kijken hoe de veranderingen eruit zien voor de bezoeker.

Deze 2 tegels maken het eenvoudig om direct je vraag aan ons te stellen. Dit kan telefonisch of via het “Stel je vraag” formulier.

De gestelde vragen komen rechtstreeks in onze vragenbox binnen, waardoor wij meteen aan de slag kunnen om jouw vraag te beantwoorden.

Niet iedereen is een expert op het gebied van het web. En dat hoeft ook niet. In deze tegel zijn een aantal veel gestelde vragen terug te vinden met als doel jou net een stapje verder te helpen.

Staat je vraag er niet tussen? Schroom dan vooral niet om ons te bellen of contact op te nemen via ons “Stel je vraag” formulier. Naast het feit dat het ons werk is, vinden we het ook gewoon ontzettend leuk om mensen te helpen op het gebied van webdevelopment!

Iedere maand proberen we een interessant onderwerp aan te snijden op het gebied van web. Of dit nou te maken heeft met marketing, programmeren of wat anders; ons doel is verdieping te geven in relevante aspecten van de online wereld.

Deze tegel toont de 3 laatste blogs op het gebied van web. Vragen naar aanleiding van een blog? Neem dan vooral contact met ons op.

Wil jij ook de snelst mogelijke support voor jouw website? Neem dan nu contact met ons op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen! Verder blijf je op de hoogte van het laatste nieuws door ons te volgen op LinkedIn en je in te schrijven voor onze nieuwsbrief!

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.