Marketing

Een terugblik op een bijzonder 2020, en de verwachtingen voor 2021

21-12-20
Sven Versluijs
5 minuten

2020 was een jaar zoals we deze nog nooit hadden meegemaakt. Ondanks het thuiswerken en het missen van collega’s en contacten hebben wij afgelopen jaar vol enthousiasme gewerkt aan interessante projecten voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Daarnaast deelden we onze vakkennis via blogs, nieuwsbrieven en social media. Het plan is om dit in 2021 door te blijven zetten en verder te blijven groeien als bedrijf.

In 2020 hebben we maar liefst 15 blogs geschreven. Met deze blogs willen we onze kennis en passie over de verschillende aspecten van ons vak meegeven aan alle bezoekers van onze website. Dit zijn onder andere technische blogs over het beheren van WordPress en het beveiligen van je site met Google ReCAPTCHA. Ook de marketing is niet onaangeroerd gebleven met blogs over het gebruik van Mailchimp, LinkedIn Stories en de waarde van reviews. Daarnaast hebben we nog verschillende blogs gepubliceerd over uiteenlopende onderwerpen. Hieronder een selectie van blogs in 2020 die je niet gemist mag hebben:

Dit jaar hebben we aan uitdagende projecten gewerkt voor nieuwe en bestaande klanten. Zo hebben we onder andere een online beurs platform gebouwd voor ElectronicPartner, een veiling platform ontwikkeld voor Heijmans Materieel, websites gekoppeld met Salesforce, Teamleader, Carerix, Easyflex en Nutshell en tal van websites van onze klanten doorontwikkeld.

Daarnaast hebben we een flink aantal websites voor nieuwe klanten ontwikkeld. Bekijk hieronder een greep uit ons portfolio van een aantal projecten van 2020:

In maart kwam het dringende advies om zoveel mogelijk thuis te werken. Het was even wennen om over te schakelen naar een weekoverleg via Skype en werktelefoons thuis, maar gelukkig konden we onze draai snel vinden. In het werk is er voor ons niets veranderd al wordt de gezelligheid op kantoor wel gemist. Wij wensen iedereen in deze moeilijke tijd alle gezondheid toe!

Geen enkele reflectie is compleet zonder een paar leuke feitjes over het afgelopen jaar! In 2020:

  • Hebben we 15 blogs gepubliceerd;
  • Hebben we aan meer dan 50 projecten gewerkt;
  • Zijn er 113 posts geplaatst op onze sociale media;
  • Is ons kantoor uitgerust met statafels;
  • Hebben we 1 nieuwe medewerker mogen verwelkomen;
  • Net als 4 stagiaires;
  • Zijn onze vrijdagmiddagsnacks een stuk gezonder geworden door de airfryer;
  • Zijn we op pad geweest door heel Zuid-Holland om foto’s te schieten voor onze landingspagina’s.

Terwijl 2020 zijn slot nadert, worden vele projecten dit jaar nog afgerond. Met een planbord vol nieuwe opdrachten en uitdagingen zullen wij beginnen aan 2021.

Komend jaar zullen we nieuwe websites opleveren met nieuwe technieken en meegaan met de nieuwste trends. Een website die op basis van bezoekersgedrag gerichte informatie toont of elementen er anders uit laat zien is één van deze ontwikkelingen. Hierdoor voelt de bezoeker zich meer thuis en zal de bezoekersbeleving en kans op conversie aanzienlijk toenemen. Grafisch zullen wij steeds meer met bewegend beeld en asymmetrische layouts werken.

Tot slot wil ik al onze klanten bedanken voor de business het afgelopen jaar. We zijn benieuwd wat voor spannende en innovatieve projecten 2021 zal brengen. Op een gezond en succesvol 2021!

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.