Marketing

7 webtrends van 2021

08-11-20
Sven Versluijs
7 minuten

2021 staat alweer voor de deur en de digitale wereld staat niet stil. welke nieuwe trends maken komend jaar hun opwachting? Welke bestaande online trends zullen volgens jaar nog duidelijker zichtbaar worden? Concepten zoals Dark Mode, Artificial Intelligence en het Internet of Things zullen in 2021 nóg meer hun stempel drukken op de wereld dan nu. Lees verder om te zien wat dé online trends van 2021 zijn.

2021 zal vooral een jaar zijn waarin bestaande trends echt volwassen beginnen te worden en hun stempel zullen gaan drukken op de digitale wereld. Dit zijn de zeven webtrends van 2021:

1. Dark Mode
2. Data-Driven Design
3. Artificial Intelligence
4. Internet of Things
5. Interactieve Content
6. Online Reviews
7. Asymmetrische Layouts

Dark Mode is een visuele weergave van een webpagina dat gebruik maakt van lichte tekst tegen een donkere achtergrond in plaats van de voorheen meest gebruikte weergave van donkere tekst tegen een lichte achtergrond. Sinds 2018 is het steeds vaker mogelijk om een website, applicatie of heel besturingssysteem in Dark Mode te zetten.

De voordelen van Dark Mode zijn onder andere:

 • Besparing van energie doordat het beeldscherm minder licht hoeft te produceren
 • Een fijner gevoel van lezen in een donkere omgeving
 • Een vermindering van de lichtinval in de ogen waardoor je ‘s avonds sneller en beter kunt slapen.

Steeds meer bedrijven introduceren een Dark Mode voor hun pagina’s en diensten. YouTube voegde dit in 2018 toe, iOS in 2019, en Facebook en Whatsapp deden dit in 2020. Door de constante vraag naar Dark Mode door gebruikers ziet het er naar uit dat meer en meer bedrijven Dark Mode zullen introduceren in hun diensten. Onlangs heeft Dr. Monkey Shot er ook voor gekozen om een website in Dark Mode bij ons te laten ontwikkelen.

Design wordt vooral als kunst gezien, en minder als een wetenschap. Goed design en data kunnen beter als team worden gezien dan als concurrenten.

Vaak ontwerpt een designer vanuit zijn eigen perspectief. Maar uiteindelijk is hij niet de gebruiker. Door verzamelde gebruikersdata toe te passen is het mogelijk om een website of applicatie te ontwikkelen vanuit het perspectief van de gebruiker zelf, om zo een optimale gebruikservaring te leveren.

Door middel van programma’s zoals Google Analytics is het mogelijk om vele vormen van data te verzamelen. Blijft de gebruiker lang op de pagina? Verlaat de gebruiker de pagina juist heel snel? Waar blijft hij het langst hangen met zijn muis? Op welke knoppen wordt wel gedrukt en op welke niet? Met deze informatie is het mogelijk knelpunten op pagina’s op te lossen en je website nóg gebruiksvriendelijker te maken dan voorheen.

Gino Schreve heeft in zijn blog over A/B-testen een goed voorbeeld gegeven van data-driven design. Met deze test krijgt de helft van de bezoekers het originele design te zien, en de andere helft een aangepaste versie. Hiermee kan gekeken worden welk design het beste past bij jouw website.

Doordat het steeds beter mogelijk is relevante data te verzamelen over het internetgebruik van je bezoekers, zal het in de toekomst belangrijker zijn om je website vorm te geven aan de artistieke hand van je designer én aan de hand van harde data.

Hoewel ‘’echte’’ Artificial Intelligence nog niet bereikt is, kunnen steeds meer zaken geautomatiseerd worden door bots. Een van de meest zichtbare voorbeelden hiervan zijn de zelfrijdende Tesla-auto’s die overal in Nederland rondrijden. Ook online wordt er steeds meer gebruik gemaakt van bots die mensenwerk gedeeltelijk of zelfs helemaal overnemen.

De kans is groot dat jij ooit een nieuwsartikel hebt gelezen dat is geschreven door een bot. Bloomberg gebruikt hun programma Cyborg om jaarverslagen automatisch om te zetten in nieuwsartikelen. Hetzelfde geldt voor andere grote nieuwswebsites, die met eigen programma’s of die van derden automatisch artikelen genereren over jaarverslagen, sportwedstrijden en weerberichten.

Ook hebben vele websites tegenwoordig chatbots die klanten automatisch kunnen helpen met hun vragen. De bots herkennen keywords in de gestelde vraag en kunnen daarop een automatisch gegenereerd antwoord geven. Tele2 maakt hier al een tijdje gebruik van in zijn app. Dit soort chatbots zijn een handige ondersteuning voor je klantenservice team.

Verder zorgen bots er in een fractie van een seconde voor dat jij de meest relevante advertentie te zien krijgt voor je YouTube filmpje. Door een complex systeem van automatische digitale veilingen bepaald YouTube welke advertenties de grootste kans hebben om op geklikt te worden, en welke adverteerder bereidt is het meeste hiervoor te betalen.

De handelingen die deze bots uitvoeren zorgen ervoor dat er steeds minder mankracht nodig is om online diensten te kunnen leveren. Bots worden steeds intelligenter, en zullen daardoor steeds meer taken kunnen uitvoeren. Bedrijven zoals Locus People werven IT-specialisten die onder andere met AI aan de slag gaan.

De thermostaat gaat aan als je in de auto naar huis stapt. De lichten dimmen en de gordijnen sluiten als je Smart Home set merkt dat de zon onder gaat. Je inkoopsysteem bestelt automatisch nieuwe producten bij de leverancier als het merkt dat de voorraad bijna op is. Steeds meer apparaten zijn met elkaar verbonden. Ze voeren zelfstandig taken uit die vroeger handmatig moesten gebeuren. Hierdoor zijn er meer mogelijkheden dan ooit tevoren zonder dat daar ook maar een moment fysiek contact voor nodig is.

Internet of Things is een concept dat steeds meer apparaten met een computer zijn uitgerust die kunnen communiceren met de buitenwereld. Hierdoor kunnen de apparaten eigenhandig data verzamelen en handelingen automatisch uitvoeren. Deze definitie lijkt erg veel op Artificial Intelligence. Het verschil is dat ArtificiaI Intelligence probeert één apparaat zo intelligent mogelijk te maken, en dat Internet of Things probeert zoveel mogelijk apparaten aan te sluiten op het internet. De twee kunnen elkaar versterken, maar zijn niet hetzelfde.

Een bekende online dienst die deel uitmaakt van het Internet of Things is Thuisbezorgd. De bestelling wordt gedaan via de telefoon op de bank, en het komt binnen bij de printer van de eetzaak om de hoek. Als de bestelling wordt verzonden is het mogelijk om via een tracker te zien waar de scooter zich op dat moment begeeft. Betaling gaat via een mobiel pinapparaat. Al deze apparaten zijn met elkaar verbonden om zo het proces zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Steeds meer websites maken hier gebruik van om innovatieve diensten aan te bieden.

Ook als jouw bedrijf weinig online zaken doet, heeft het Internet of Things nuttige toepassingen. Zo kunnen productielijnen bijvoorbeeld geoptimaliseerd worden door iedere lijn data te laten verzenden over productie, storingen, stilvallen en meer. Met deze data kan gekeken worden waar de knelpunten in de lijn zitten en kan daar extra aandacht aan besteed worden.

SPARK makers zone biedt vele diensten aan beginnende bedrijven, waaronder meet-ups over de voordelen van IoT voor een bedrijf.

Mensen willen niet alleen kijken of luisteren, maar vooral zelf meedoen. In vrijwel iedere social media feed kom je na een paar keer scrollen een quiz of poll tegen. Er zijn talloze manieren om interactieve content in te zetten.

Interactieve content heeft verschillende voordelen. Het houdt de aandacht van de bezoeker vast en biedt een leuk inzicht in de meningen van de bezoekers. Positief voor zowel de bezoeker als de beheerder! De mogelijkheden zijn eindeloos. Enkele voorbeelden zijn onder andere:

Interactieve huisbezoeken die klanten de mogelijkheid geven om een bezoekje te brengen aan je bedrijf vanaf huis. De bezoeker kan zelf met behulp van toetsenbord en muis navigeren naar de plekken waar hij heen wilt. Vooral met VR-technologie is het mogelijk om nóg meer het gevoel na te bootsen dat men daadwerkelijk op locatie is.

Navigeerbare infographics kunnen je bezoekers informeren over zaken die hen specifiek interesseren. Denk aan een kaart waar per gemeente het gemiddelde inkomen kan worden getoond of een grafiek waar het aantal doelpunten van gewenste voetbalclubs kan worden vergeleken.

Keuzehulp menu’s kunnen de klanten overzichtelijk helpen de juiste keuze te maken. Zo gebruikt Ecooter een interactief menu waarmee hun elektrische scooter in verschillende kleuren kan worden weergegeven.

In dit blog van Gino Schreve wordt uitgebreid gesproken over tips om meer (positieve) reviews te verkrijgen. In een tijd waarin interactie steeds belangrijker wordt dan alleen zenden, zijn reviews van klanten uitermate belangrijk.

Reviews geven iets tastbaars aan een ontastbaar product zoals een dienst; het geeft een mens een stukje extra zekerheid. Je kan over je eigen bedrijf natuurlijk zeggen dat je de beste in de branche bent, maar dit komt natuurlijk over als: ‘’Wij van Wc eend adviseren: Wc eend!’’ De klanten daarentegen zijn onafhankelijk. Positieve reviews kunnen de betrouwbaar geven om nieuwe klanten over de streep te trekken.

Een goede manier of goede reviews te krijgen is om tevreden klanten te vragen of ze er een willen achterlaten. Niet alle tevreden klanten doen dit uit zichzelf, dus het is verstandig om dit na een paar dagen te vragen aan ze.

Verder is het belangrijk om het proces simpel te maken. Hiermee voorkom je dat mensen halverwege het proces afhaken.

Natuurlijk is het dan wel belangrijk dat de reviews positief zijn; negatieve reviews schaden juist het imago van het bedrijf. Positieve reviews prominent op je website tonen laat aan je bezoekers zijn dat jij een bedrijf bent die je kan vertrouwen.

 • Dalia Shaieyouta

  Communicatie & PR
  - ElectronicPartner

  Secure Design heeft bijgedragen aan het succes van onze eerste digitale beurs. Ze denken mee, zijn goed bereikbaar en reageren snel op vragen en verzoeken. Een fijne en vriendelijke partij om mee te werken!

 • Noortje Teuwen

  Marketing
  - Uni International

  Secure Design levert maatwerk met een goede kwaliteit. Door het goede resultaat van de eerste website, zijn we direct overtuigt geraakt en hebben wij ervoor gekozen om meerdere websites van ons onder te brengen bij Secure Design. Ze luisteren goed naar de wensen van de klant en weten deze op de juiste manier te vertalen naar een website. Ze hebben de juiste kennis en zal ze dus zeker aanraden!

 • Marvin Croon

  Senior marketeer
  - Building Heroes

  Dank voor jullie support afgelopen jaren!

   

 • Menno Schreve

  Eigenaar
  - Stucservice

  Positieve ervaring. Jong en dynamisch bedrijf. Hebben een prachtige website voor ons stukadoorsbedrijf gemaakt. Zeker een aanrader. Aantal opvallende punten zijn: goede communicatie, directe terugkoppeling en meedenkend. Ga zo door!

 • Hanne Oostvogels

  Marketing & Communicatie
  - Ufinity

  Wij geven 5 -en aan SecureDesign. Waarom? Eén voor de glasheldere communicatie & kennisdeling van start tot finish. Eén voor de feilloze koppeling met ons CRM-systeem Carerix. Eén voor de kennis van de huidige recruitmentmarkt en hoe je je website daarop kan afstemmen. Eén voor creativiteit & designskills. En last but not least… Eén voor een nauwgezette opvolging & nazorg, ook na de live-gang. Thanks aan alle collega’s van Secure Design voor de efficiënte & constructieve samenwerking!

 • Jaimie Pattipeilohy

  Communication Advisor
  - Kedin

  De samenwerking met Secure Design is in dit eerste project goed verlopen. Mijn contact met de jongens verloopt altijd prettig en ze zijn uiterst professioneel in hun communicatie en samenwerking. Door snel te schakelen zijn we in staat geweest de Kedin website in record snelheid op te tuigen naar het mooie resultaat dat er nu staat. Ik kijk uit naar een prettige en langdurige samenwerking in de toekomst.

 • Gerald Sno

  Business Development
  - Connetix

  Secure Design is een goede en informele webbouwer. Ze werken snel, zijn skilled met WordPress en een prettige crew. Je kunt fijn met ze samenwerken, en ze denken ook mee over doorontwikkeling. Aanrader.

 • Rogier Duijndam

  Eigenaar
  - Ocean Recruitment

  Ocean Recruitment is bij Secure Design al vanaf de start klant. Inmiddels hebben wij samen meerdere trajecten doorlopen voor het bouwen van websites. Elke keer weer weten zij onze wensen te vertalen in een goede site, die werkt met de Carerix koppeling en voldoet aan de laatste techno eisen. Maar niet alleen tijdens de bouw ook de jaren daarna nemen ze altijd de telefoon op en blijven met je meedenken.

 • Lennaert Buik

  Eigenaar
  - Diff BV

  Vol tevredenheid over de samenwerking. Snelle reactie op vragen en het team denkt mee in innovatieve oplossingen. Onze website is geheel naar wens en samen met het team van Secure Design blijven we deze optimaliseren. Ook met het maken van onze merchandising heeft Secure Design ons goed geholpen.

 • Maarten de Ruiter

  Senior Consultant
  - WR Werving & Selectie

  Secure Design is een prettig bedrijf. We werken goed samen. We zijn content met alles wat Secure Design voor ons heeft gedaan.

 • Femke van Bemmelen

  Marketeer
  - Juuni

  We zochten en webbouwer die verstand heeft van Carerix en daarom vond ik Secure Design. Ze zijn in de beginfase heel gedetailleerd, willen echt exact weten wat je wilt. Wij moesten daar aan wennen, maar dat bleek uiteindelijk wel hun kracht te zijn. Bij onze vorige webbouwer werkte we met een goede designer die onze huisstijl maakte en ook betrokken was bij de bouw van de site. Nu moesten we zelf beslissingen nemen, waarbij er wel werd meegedacht. Uiteindelijk heeft de werkwijze van Secure Design ervoor gezorgd dat ze, toen alle details besproken waren, snel en goed het resultaat hebben neergezet. Hierbij was er gelukkig ook voldoende flexibiliteit om kleine aanpassingen te doen. De website is modulair opgebouwd en de pagina’s zijn eenvoudig samen te stellen/ aan te passen. Dat is een grote verbetering tov de oude situatie, waarbij er veel minder mogelijk was. Ik ben erg tevreden over de samenwerking en het resultaat. Bij vragen achteraf word je goed en snel geholpen door kundige mensen. Ik kan Secure Design van harte aanbevelen.

  Lees meer
 • Léon Ruigrok

  Directeur
  - GROSC

  De samenwerking met Secure Design was top! Wij hadden een sterk verouderde website die we niet meer konden beheren. Inmiddels is deze vervangen en tevens voorzien van een zeer professionele huisstijl, ook ontworpen door Secure Design!

 • Andy Schoemaker

  General Manager
  - Chain Technical Professionals

  Voor de ontwikkeling van onze nieuwe website en de koppeling met Carerix, hadden we slechts vier weken tijd. Secure Design heeft niet alleen snel en flexibel gehandeld, maar ook meegedacht en advies gegeven over hoe we Chain in de markt konden zetten. Zij weten goed wat onze boodschap is en hebben deze weten door te vertalen naar de website. We zijn hartstikke tevreden over de snelle samenwerking.

 • Reinier Cordemeyer

  External Affairs
  - Beroependagen

  Het was een groot project met voor beide partijen uitdagingen, maar we zijn ontzettend positief en tevreden met het resultaat. Secure Design wist goed onze wensen te vertalen naar een design en uiteindelijk ook naar de website. We hebben het als een hele goede en fijne samenwerking ervaren!

 • Jaimie Pattipeilohy

  Communication Advisor
  - DirectPay

  De samenwerking met Secure Design is in dit eerste project goed verlopen. Mijn contact met de jongens verloopt altijd prettig en ze zijn uiterst professioneel in hun communicatie en samenwerking. Door snel te schakelen zijn we in staat geweest de DirectPay website in record snelheid op te tuigen naar het mooie resultaat dat er nu staat.  Ik kijk uit naar een prettige en langdurige samenwerking in de toekomst.

 • Jonneke Fongers

  Eigenaar
  - Fongers & Fongers

  Secure Design kent onze markt en de software die wij gebruiken. Onze ideeën en de mogelijkheden die de software biedt zijn optimaal verwerkt in de nieuwe website. Ook het voorstel qua design was direct conform de verwachting. De lijnen naar Secure Design zijn kort, de medewerkers klantgericht en goed bereikbaar. Wij kijken met veel plezier terug op onze samenwerking!

 • Evie Ruardy

  Recruiter/Career Coach
  - Ruardy Recruitment

  Secure Design stelt in een samenwerking echt het klantbelang voorop. Bij veeleisende wensen, zijn zij altijd in staat om op een klantgerichte manier met deze wensen aan de slag te gaan. Mocht de wens niet haalbaar zijn, wordt dit vriendelijk gecommuniceerd en meegedacht over een uitstekend alternatief. Secure Design is goed in staat om mee te denken over wat je als organisatie wilt uitstralen en dit te vertalen naar een mooie website. Ze durven ook te zeggen wanneer ze denken dat het idee wat je als opdrachtgever hebt, niet aansluit op de doelgroep van je website. Verfrissend! Gedurende het hele traject word je perfect begeleid en heb je echt het gevoel dat je als klant koning(in) bent. Dat ze net een stapje harder lopen voor jou, echt hun best doen. Duidelijk, open en eerlijk advies. Met uiteindelijk een resultaat waar ik echt heel erg trots op ben en heeft gebracht dat mijn business nog beter is gaan lopen.

  Lees meer
 • Elza Essing

  External Relations & ICT Manager
  - FSA

  Het proces voor de ontwikkeling van een nieuwe website voor FSA was voor ons ontzettend leerzaam. We zijn heel erg blij met het goed werkende, mooie eindresultaat.

 • Eric Hendriks

  Eigenaar
  - Syntax

  Secure Design is een club met creatieve ideeën, een goede service en expert op het gebied van de koppeling met Carerix. Het was een fijne samenwerking met een mooie website als eindresultaat.

 • Gwendolyne van Haasteren

  Accountmanager
  - Westland Werving & Selectie

  We zijn uiterst tevreden over Secure Design en de vertaalslag die zij hebben gemaakt van onze vraag naar onze nieuwe website. Het is een betrouwbare club met een goede planning en een mooi eindresultaat.

 • Robert van Kommer

  Medewerker F&A
  - Locus People

  Wij hebben gekozen voor Secure Design, omdat zij veel deskundigheid in huis hebben, ook als het gaat om de koppeling met Carerix. Daarnaast werkt Secure Design snel en worden deadlines nageleefd wat belangrijk was voor ons project. De samenwerking verliep soepel en de mannen waren professioneel en vriendelijk. Wij konden makkelijk met ze schakelen als het ging om aanpassingen en opmerkingen. Wij zijn blij met het eindresultaat en kunnen Secure Design zeker aanraden.

 • Anne Willeboordse

  Eigenaar
  - WIBA IT

  Er heeft heel veel werk (en tijd) in gezeten, maar wat een mooi product heeft Secure Design neer weten te zetten voor ons. Omdat we vrij specifieke wensen hadden, hebben we achteraf veel aanpassingen aangekaart.  Die hebben ze allemaal keurig netjes, zonder problemen, opgelost. Een zeer enthousiaste club die graag een tandje bijzet indien dit is vereist. Wij kiezen in het vervolg graag nog een keer voor Secure Design!

 • Richard de Vries

  Managing Consultant
  - Immens

  Onze ambities en die van Secure Design kwamen prima samen in het project om een nieuwe website met koppelingen aan het Carerix systeem te realiseren. De voorgestelde deadline werd als uitdaging aangenomen en de harmonieuze samenwerking in de uitvoering van het project heeft tot een vlekkeloze ‘launch’ geleid. Exact op de geplande datum! Secure Design heeft een goed en toegankelijk team, waar we onze ideeën prima hebben kunnen toetsen. Die gevraagd en ongevraagd met goede adviezen komen en zich flexibel opstellen. Ook wanneer je als opdrachtgever onderweg tot voortschrijdend inzicht komt.

  Lees meer
 • Raoul Rade

  Consultant
  - Esler

  Secure Design is een fijne groep om mee samen te werken. Ze hebben onze ideeën goed om weten te zetten naar een mooi nieuw design. We blijven ons bij Esler constant ontwikkelen en de website moet daarin meegroeien. Secure Design geeft daar altijd goede ondersteuning bij. Ze zijn daarom zeker aan te raden!

 • Dionne van der Nat

  Office Manager
  - Personal Selection

  Het is geweldig om een website te ontwikkelen met een team dat technische én commerciële expertise heeft. Secure Design heeft gedurende het gehele proces meegedacht met ons aan de achterkant, maar ook met onze klanten en kandidaten aan de voorkant. De positieve energie leidde tot goede tips en creatieve ideeën. Door korte lijnen en flexibiliteit stond onze website binnen no time. Wij werken dagelijks met veel plezier via onze website, volledig gekoppeld aan Carerix. Ook de feedback van kandidaten is niets anders dan positief!

 • Sjoerd Keizerwaard

  Business Development Manager
  - NAG

  Secure Design heeft ons, behalve met het ontwikkelen van een nieuwe website, vooral geholpen met het maken van een koppeling tussen ons CMS en het Teamleader CRM systeem waardoor we diverse processen hebben kunnen stroomlijnen en automatiseren. Een intensief traject, maar dankzij de inzet van Secure Design gelukkig met een positief resultaat. Wij raden Secure Design zeker aan als er net iets meer nodig is dan een standaard website.

 • Geertje Janssen

  Partner en Sr. Consultant
  - People in Science

  Het is heel fijn om een expert tegenover je te hebben die transparant en zonder gedoe met je meedenkt en kan aanvoelen wat je wil en daar ook de expertises voor in huis heeft om het goed uit te voeren. Dat hebben wij ervaren met Secure Design.

 • Jouke Brouwer

  Business Manager OGP
  - OGP Resources

  Na de oprichting van OGP heeft Secure Design ons goed op weg geholpen. Naast het bouwen van een unieke website, adviseerden ze ons ook over onze Carerix-inrichting. Dat heeft ons veel tijd bespaard!

 • Sandra Kroes

  Manager Communicatie Exact
  - ExactPi

  Als klant voel ik me serieus genomen door Secure Design. Onze ideeën zijn altijd mogelijk, linksom of rechtsom. Er zijn korte lijnen en iedereen is enorm servicegericht. Ook prijstechnisch zijn ze aantrekkelijk.

 • Ingrid de Graaf

  Directeur
  - Dag1

  Door de inbreng van Secure Design is onze website nóg beter geworden. Zij geven gevraagd en ongevraagd advies, waardoor je aan het denken wordt gezet! Wij ervaren dat als heel positief.

 • Jan van Dijk

  Directeur
  - Octas
  Vol energie rollen de ideeën altijd over tafel als Octas en Secure Design bij elkaar zijn. Het resultaat is al jaren een sterk design, technisch goed, innovatief en bovendien is er nooit een vraag te veel.
 • Sven Hemmink

  Algemeen directeur
  - CheckMark

  Voor het ontwikkelen van onze nieuwe website waren wij op zoek naar een partij met Carerix expertise én innovatieve ideeën over recruitmentsites. Onze keuze is gevallen op Secure Design en we zijn nog steeds blij met deze keuze. SD heeft niet alleen een mooie website ontwikkeld, maar we hebben gezamenlijk ook echte technisch-innovatieve oplossingen bedacht. Vooral de creativiteit, positieve energie en drive om echt een mooi product af te leveren zijn ons opgevallen. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de 2e fase van onze site. We hebben er alle vertrouwen in dat ook dit net zo goed opgeleverd wordt als het mooie resultaat tot nu toe.

  Lees meer
 • Odmar J. van den Berg

  Algemeen directeur
  - Watergames and More

  De websites van Secure Design laten prachtig zien waartoe zij in staat zijn: doeltreffende websites bouwen. Dit hebben zij ook voor Watergames & More gedaan en daar plukken wij nog elke dag de vruchten van. Na het live gaan van onze website wordt deze nog steeds continu aangescherpt en verbeterd. Geweldig, want een goede website is zo belangrijk!

 • Marcel Luijten

  Algemeen directeur
  - ML Systems

  Voor de totale rebranding van ML Systems waren wij opzoek naar een betrouwbare partner die onze online wensen kon invullen. Deze partner hebben wij in Secure Design gevonden. De korte communicatielijnen en het aandragen van nieuwe ideeën op het online vlak, helpt ons als bedrijf de doelstellingen te behalen. Ook het snelle schakelen bij aanvullende wensen zoals het invoegen van de chat-button, wordt door ons als zeer fijn ervaren. Kortom een ideale partij om mee samen te werken!

 • Mitch Voskuilen

  Senior Digital Manager
  - Moongro

  De persoonlijke touch en het meedenkende vermogen van Secure Design onderscheid hen van de rest. Zij zijn ervaren in onze branche en wisten bepaalde pijnpunten in een vroeg stadium al aan te pakken. Daarnaast waren zij in staat om complexe multidisciplinaire projecten tegelijkertijd te managen en te voorzien van hoge kwaliteit. De developers zijn eager en leveren pas op als het echt goed is. Kortom: een aanbeveling voor ieder bedrijf dat op zoek is naar een goede development partner!

 • Wouter Put

  President
  - DentalCharting

  Een betere hofleverancier is nauwelijks denkbaar. De scheppende breinen van Secure Design zijn op twee manieren zeer creatief: zowel in het aantrekkelijke en gebruikers-effectieve design van de website en de applicatie, als in de database, intelligent search en statistiek technieken. Onze klanten van Peru tot de Filippijnen en van Zuid-Afrika tot Rusland gebruiken onze dienst moeiteloos. Never change a winning team!

 • Ruben Németh

  Eigenaar
  - Runflex

  Onze samenwerking met Secure Design hebben wij als positief ervaren. Er was sprake van een duidelijk traject, waarin proactief werd meegedacht en werd gehouden aan deadlines. Ondanks de tijdsdruk van een snel project, hebben wij de overgang van zowel de website, als de Carerix-koppeling, als prettig en soepel ervaren. Wij zouden Secure Design aanraden.

 • Marc Bilsen

  Directeur
  - Pellaton Stars

  Wij zijn erg tevreden met Secure Design en de wijze waarop zij het traject naar de oplevering van onze website hebben geleid. De korte lijnen zorgen voor snelle en soepele afspraken, waarin wij regelmatig up-to-date werden gehouden. Secure Design heeft alles in huis, de creatieveling en de technische bouwers. Het team versterkt elkaar waardoor proces- en agendabewaking ook gewaarborgd blijven. Prima samenwerking en wij zijn tevreden met het resultaat, Secure Design is een aanrader.

 • Karima Gacem

  Eigenaar
  - Share A Byte

  “Wij hebben gekozen voor Secure Design wegens hun snelheid, goede netwerk en deskundigheid. De samenwerking hebben wij als flexibel, professioneel en vriendelijk ervaren. Wij zullen Secure Design zeker aanraden in ons netwerk.”

 • Jan-Dick Verheul

  Directeur
  - ErvarenJaren

  Wij hebben voor onze nieuwe website gekozen voor Secure Design. Daar hebben we geen spijt van. Secure Design is thuis in onze recruitment branche. Ze hebben een paar goede standaard uitvoeringen en hebben de site daarnaast goed aangevuld met onze specifieke wensen. Zonder beperkingen werden al onze wensen netjes uitgevoerd. Wij zijn erg tevreden over het resultaat en de prijs/kwaliteitsverhouding

 • Ralf Tunderman

  Mede -Eigenaar
  - T-MAN

  “Wij zijn heel blij met het eindresultaat van Secure Design. Het zijn positieve jongens, een leuke club. Wij zijn behoorlijk kritisch en zij hebben tijdens het project echt hun best gedaan. Ze hebben verstand van zaken en werken volgens een duidelijk traject. Wij zijn tevreden en zouden Secure Design aanraden!”

Vroeger waren de meeste websites één lang rechthoekig blok aan tekst met hier en daar een foto  in het midden. Om dit cliché te doorbreken kan je een asymmetrische layout gebruiken. Met verschillende vormen, kleuren en structuren is het mogelijk om een unieke indruk achter te laten en duidelijk uit te lichten wat je wilt laten zien.

Hoewel deze trend de voorgaande jaren al voorzichtig op gang kwam, is het door drag-en-drop websitebouwers zoals WordPress steeds beter mogelijk om een creatief ontwerp te geven aan je website. Afbeeldingen en video’s worden prominenter getoond, waardoor die meer in de schijnwerper staan vergeleken met rijen tekst.

Niet alle ruimte hoeft echter opgevuld te worden bij een asymmetrisch design. Juist het gebruik van veel lege ruimte kan afbeeldingen en video’s eruit laten springen, of een elegante touch geven aan een website. Een voorbeeld van een asymmetrisch design is de website van onze klant Ufinity. Bij dit design verplaats het middelpunt steeds van links naar rechts, waarbij veel gebruik wordt gemaakt van lege ruimtes.

Zou je jouw website ook in Dark Mode willen hebben of wil je het design van jouw website verbeteren? Wij helpen je graag! Met tien jaar ervaring in het ontwikkelen van websites ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je op de hoogte blijven van andere trends en ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIn en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Mede-eigenaar

Sven is als mede-eigenaar van Secure Design het aanspreekpunt voor klanten. Hij hoort graag welke uitdagingen je voor hem hebt en weet altijd een oplossing. Verder zorgt hij ervoor dat alles op kantoor op rolletjes loopt en dat alle afgeronde projecten resulteren in blije klanten.