Website

Koppeling tussen jobboards en Carerix

01-07-20
Robin van Aalst
2 minuten

Kost het jou ook veel tijd om vacatures te verspreiden op jobboards of loopt dit geregeld verkeerd? Wij hebben de oplossing! Wij kunnen een koppeling maken direct tussen de vacaturebank en Carerix. Hierdoor hoeven de vacatures niet opnieuw ingevoerd te worden en werk je gemakkelijk vanuit één systeem. Dit stemmen wij volledig af op jouw wensen zodat alles perfect werkt en jij je tijd aan belangrijkere zaken kan besteden!

Om ervoor te zorgen dat de vacature met één druk op de knop op de juiste jobboard terecht komt hebben wij een vaste werkwijze. Hierdoor hoeft er vanuit de klant bijna niets geregeld te worden en kunnen wij blijven garanderen dat de koppeling blijft werken:

  1. Samen met de klant maken we een selectie van de vacaturewebsites die gekoppeld moeten worden;
  2. Vervolgens maken we een Analyse van de Carerix inrichting;
  3. Per jobboard stemmen wij af welke informatie wel en niet gedeeld moet worden;
  4. Wij richten de koppeling met de jobboard in en testen deze uitgebreid;
  5. De koppeling wordt live gezet. Happy posting!

Momenteel ondersteunen wij een koppeling tussen Carerix en de grootste jobboards van de Benelux. Dit zijn de websites waar wij mee werken:

Geen probleem! Neem gerust contact met ons op dan kijken we samen naar de integratiemogelijkheid van dat specifieke jobboard.

Wij maken het mogelijk om voor elk jobboard te bepalen welke velden wel en niet getoond moeten worden. Daarbij kan ook de volgorde van de vacaturetekst elementen worden aangepast. Deze configuratie kunnen wij per klant instellen. Volledig maatwerk in te richten dus!

Daarnaast is het mogelijk om gemakkelijk in Carerix aan te geven welke vacatures wel of niet gesponsord moeten worden.

Dankzij onze ruime ervaring met het bouwen van op maat gemaakte koppelingen met Carerix hebben wij al veel bedrijven kunnen helpen om tijdbesparend te werken. Vanaf €45,- per maand heb je jouw Carerix al gekoppeld aan een vacaturebank. De kosten zijn afhankelijk van het aantal koppelingen en de gekozen jobboards.

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en voor je het weet plaats jij al je vacatures vanuit één systeem! Wil jij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en de nieuwste trends? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief of volg ons op LinkedIn.

Mede-eigenaar

Het web heeft geen geheimen meer voor Robin. Robin is mede-eigenaar van Secure Design en is daarnaast een echte online tovenaar. Hij heeft uitgebreide kennis van de technische achterkant van websites en systemen.